Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Tom Werner: «Τα καλύτερα τώρα έρχονται»

Tom Werner: «Τα καλύτερα τώρα έρχονται»

Μήνυμα για τα 125 χρόνια του συλλόγου έδωσε ο διοικών όμιλος τη Liverpool, Fenway Sports Group, μέσω του προέδρου της ομάδας, Tom Werner. Μιλώντας στο πρόγραμμα του LFC TV «Τι σημαίνει η LFC για μένα», ο Werner ξεκαθάρισε ότι το μέλλον προμηνύεται ακόμα λαμπρότερο.

«Νομίζω ότι οι πιο χαρούμενες στιγμές μας δεν έχουν έρθει ακόμα, το μέλλον είναι ιδιαίτερα λαμπρό» δήλωσε ο Werner. «O σύλλογος έχει έναν καταπληκτικό προπονητή παγκόσμιας κλάσης, όπως και αρκετούς ανάλογους παίκτες στο ρόστερ. Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε την κατασκευή του νέο μας προπονητικού κέντρου στο Kirkby, όπου θα συνδυαστούν οι Ακαδημίες και η πρώτη ομάδα. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε καθημερινά για να κάνουμε τον σύλλογο δυνατότερο και καλύτερο.»

O Werner μίλησε και για την σχέση του με την ομάδα πριν γίνει μέρος του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της.

«Γνώριζα καλά τη Liverpool ως φίλος του ποδοσφαίρου και ήξερα την ξεχωριστή της ιστορία, αλλά η πρώτη φορά που μπήκε στο Anfield ήταν απίστευτη στιγμή. Το να δω αυτό το γρασίδι και να δω το Kop, τότε κατάλαβα ότι ήμουν μέρος σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Είμαι πολύ περήφανος που εμπλέκομαι με αυτόν τον σύλλογο. Είναι μία παγκόσμια οικογένεια.»

«Θα μπορούσα να βρισκομαι παντού στον κόσμο και να πετύχω κάποιον φίλο της ομάδας που θα μοιραστεί μαζί μου τις εμπειρίες του και να μιλήσει για τον αγώνα. Ξέρουμε ότι είμαστε μέρος σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.» κατέληξε ο Werner, που τον Οκτώβριο θα συμπληρώσει 7 χρόνια ως πρόεδρος του συλλόγου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com