Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Αγγλία για Can η Juventus;

Στην Αγγλία για Can η Juventus;

Μπορεί η Juventus να διεκδικεί σήμερα το τρόπαιο του Champions League στο Cardiff, ωστόσο αυτό δεν στερεί τη δυνατότητα από ιταλικά μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με σενάρια και φήμες για το μεταγραφικό παζάρι των ιταλών.

Σύμφωνα με την Il Messagero, εκπρόσωποι της «Γηραιάς Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου θα βρεθούν στην Αγγλία για να συζητήσουν με τη Liverpool το ενδεχόμενο απόκτησης του Emre Can. Ο γερμανός μέσος με συμβόλαιο που λήγει το 2018 στο Anfield, δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιο του δημιουργώντας μια ανησυχία στις τάξεις της Liverpool. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι Ιταλοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την αβεβαιότητα αυτή με το δημοσίευμα να αποτιμά την αξία που προσδιορίζει η Liverpool για τον παίκτη στα 26.000.000 λίρες.

Έχουμε γράψει επανειλημμένως πως εκτίμηση μας είναι πως αργά ή γρήγορα ο Can θα ανανεώσει. Ακόμη και στην περίπτωση όμως που αυτό δεν συμβεί αφενός θεωρούμε σχεδόν απίθανο να παραχωρηθεί το καλοκαίρι αυτό και αφετέρου θεωρούμε πολύ πιθανό ή Liverpool να προτιμήσει να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαιρι παρά να τον παραχωρήσει νωρίτερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com