Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιοδοξία στους Reds για ανανέωση του συμβολαίου του Can

Αισιοδοξία στους Reds για ανανέωση του συμβολαίου του Can

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο στο liverpool.gr, η Juventus φέρεται να «περιμένει στην γωνία» για τον Emre Can, του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου, χωρίς να έχει ανανεώσει ακόμα. Όμως οι Reds δεν ανησυχούν γι’ αυτήν την υπόθεση.

«Δεν αποτελεί μυστικό το πόσο μου αρέσει σαν παίκτης. Του αρέσει εδώ και είμαστε σε συζητήσεις. Δεν υπάρχει πίεση» έλεγε ο Jurgen Klopp στις 5 Μαΐου, σχεδόν ένα μήνα πριν. Προηγουμένως, ο Emre Can είχε δηλώσει πως θα ήθελε να μείνει για χρόνια στην Liverpool. Αυτά είναι σίγουρα ωραία λόγια. Και οι δυο επιθυμούν ανανέωση της συνεργασίας. Όμως ποια είναι τα απαιτούμενα;

Ο Can επιθυμεί ένα συμβόλαιο της τάξης των 100,000 λιρών την εβδομάδα, δηλαδή διπλασιασμό των αποδοχών του. Επίσης, επιθυμεί να έχει ξεκάθαρο ρόλο στην Liverpool την επόμενη χρονιά. Αυτό θα είναι ξεκάθαρο μόλις αποκτηθεί ο κεντρικός μέσος που επιθυμεί να εντάξει η ομάδα, με τον Naby Keita να είναι το μεγάλο φαβορί, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Klopp υπολογίζει πολύ τον Γερμανό μέσο, ιδίως μετά το εκπληκτικό ‘finish’ του στην σεζόν, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάληψη της τέταρτης θέσης. Όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία, καθώς το κλίμα μόνο κακό δεν είναι ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να’ χει… η Juventus!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com