Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο όρος Mbappe στην εξίσωση Van Dijk

Ο όρος Mbappe στην εξίσωση Van Dijk

Όταν μιλάμε για μετεγγραφικά σίριαλ όπως το φετινό του Virgil Van Dijk, σίγουρα μιλάμε για υποθέσεις με πάρα πολλά δεδομένα και μάλιστα συνήθως αντιτιθέμενα.

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα δεδομένα, Liverpool και Manchester City είναι οι δυο κύριες διεκδικήτριες του αμυντικού της Southampton. Ο χορός των εκατομμυρίων είναι μεγάλος. Όμως απ’ότι φαίνεται δεν θα παίξει ρόλο μονάχα το πόσα χρήματα δίνει η κάθε ομάδα στον παίκτη. Υπάρχει ένας εξωγενής παράγοντας στην όλη υπόθεση και εδρεύει στο Μονακό. Το ονοματεπώνυμό του είναι Kylian Mbappe. Ο 18χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Pep Guardiola στη Manchester City. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η έκβαση της υπόθεσης του Γάλλου επιθετικού θα έχει μεγάλη επιρροή και στο σίριαλ Van Dijk. Και αυτό γιατί αν η City καταφέρει να αποκτήσει τον Γάλλο, τότε πολύ πιθανόν να δυσκολευτεί πάρα πολύ να προσφέρει το τεράστιο συνολικά πακέτο που απαιτείται για να κλείσει τον Ολλανδό. Με δεδομένο πως ο Mbappe σε όποια ομάδα και αν μετεγγραφεί, θα φύγει με τουλάχιστον 100.000.000 € και με τη City να έχει ξοδέψει ήδη 120.000.000 περίπου και να σκοπεύει να αποκτήσει ακόμη 4 παίκτες είναι δύσκολο να ξοδέψει πακέτο συνολικά περίπου 100 εκατομμυρίων (με τις απολαβές του παίκτη ) για τον Van Dijk. Όχι επειδή ο σείχης Mansour φείδεται χρημάτων (Είναι ο 13ος πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως) αλλά γιατί η City δεν θέλει εκ νέου μπλεξίματα με τον «επιλεκτικά» εφαρμοζόμενο θεσμό του Financial Fair Play.

Επομένως, η Liverpool μπορεί να γίνει φαβορί απόλυτο για τον Ολλανδό υπό κάποιους όρους. Όπως όμως σας γράψαμε και σε προηγούμενη αναφορά, το θέμα αυτό θα πάρει σίγουρα και άλλον καιρό προτού να τείνει οριστικά προς μια κατεύθυνση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com