Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όγδοη πιο ακριβή ομάδα του κόσμου η Liverpool βάσει έρευνας

Όγδοη πιο ακριβή ομάδα του κόσμου η Liverpool βάσει έρευνας

Μίε έρευνα της υπηρεσίας φίρμας KPMG που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθετεί τη δική μας Liverpool στην όγδοη θέση των πιο ακριβών ομάδων του κόσμου.

Η έρευνα αυτή  βασίστηκε κυρίως στα οικονομικά των ομάδων αλλά και σε δεδομένα όπως η διασημότητά τους στα social media, τα έσοδα των σεζόν 2014/2015, 2015/2016  και την επιτυχία τους στις ευρωπαικές διοργανώσεις. Οι ομάδες ταξινομόθηκαν με βάση ένα μέτρο για το πόσο περίπου θα κόστιζε να αγοράσεις οποιαδήποτε ομάδα από αυτές συμπεριλαμβανομένου όμως και του συνολικού χρέους της ομάδας ως επιχείρησης.

Η Liverpool καταλαμβάνει την 8η θέση πίσω από τις αγγλικές United, City, Arsenal και Chelsea αλλά και τις Real Madrid, Barcelona και Bayern. Το μέσο μέτρο αγοράς της Liverpool φθάνει το 1.33 δις ενώ η κορυφαία της αξία μπορεί να φθάσει μέχρι και το 1.4 δισεκκατομμύρια. Καλό είναι να σημειώσουμε, πως αφού στη συγκεκριμένη έρευνα υπολογίζεται ως προς την αξία και το συνολικό χρέος κάθε ομάδας το γεγονός πως η ομάδα μας απέχει από τις κορυφαίες θέσεις ενέχει σίγουρα και μία θετική ερμηνεία χωρίς αυτό να σημαίνει πως η 8η θέση είναι κακή. Μην ξεχνάτε πως πριν 7 χρόνια, οι Reds παρά λίγο και θα βρίσκονταν σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com