Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώνει τον Lijnders o Klopp

Αποθεώνει τον Lijnders o Klopp

Με ιδιαίτερα ένθερμο τρόπο μίλησε για τον Pep Lijnders συνεργάτη του και μέλος του προπονητικού τιμ της Liverpool o Jurgen Klopp. O Γερμανός προπονητής της Liverpool θεωρεί μάλιστα πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά χωρίς εκείνον :

« Η πρώτη του δουλειά είναι να είναι πραγματικός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα χρειααζόμουν και άλλον προπονητή  αλλά τώρα τον έχουμε και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν χωρίς εκείνον. Κάνει φανταστική δουλειά και φέρνει πράγματα στα οποία εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί. Είμαστε παλαιάς κοπής προπονητές αν θέλετε και οι νέοι άνθρωποι φέρνουν τόσα νέα πράγματα και ενδιαφέροντα. Εμείς βέβαια χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και την ικανότητα να αποφασίζουμε πιο ψύχραιμα και όλα αυτά. Αγαπώ τη διάθεσή του, αγαπώ τη στάση του. Αγαπώ το πόσο έξυπνος είναι και ακόη φροντίζει να μάθει.  Για εμάς είναι τέλειο καθώς με τα πολύ καλά αγγλικά του βοηθά και τον Zeljko Buvac στις προπονήσεις. Έχουν πραγματικά φοβερή σχέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που πριν έρθω η ομάδα αποφάσισε πως πρέπει να μείνει. Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ή τι έκανε που ήταν τόσα χρόνια στην Porto και όλα αυτά. Φανταστικό παιδί και κυρίως θα είναι φανταστικός προπονητής στο μέλλον.» δήλωσε ο Klopp.

Υπενθυμίζουμε πως ο Pep Lijnders ήταν ο μόνος που έμεινε από το τεχνικό τιμ του Brendan Rodgers όταν απολύθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο ο Βορειοιρλανδός προπονητής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com