Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δείχνει τις προτιμήσεις του ο Cresswell

Δείχνει τις προτιμήσεις του ο Cresswell

Ο αριστερός μπακ της West Ham Aaron Cresswell έδειξε δημόσια πως προτιμάει περισσότερο την Liverpool αντί της Everton, σε εμφάνισή του σε Q&A (Ερώτηση & Απάντηση) στην επίσημη σελίδα των «Σφυριών» στο Twitter.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του This is Futbol, στον Cresswell έγιναν ερωτήσεις με δύο πιθανές απαντήσεις, που αφορούσαν από την αγαπημένη του κουζίνα μέχρι τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. Ο Άγγλος επέλεξε τους Θρύλους των «Reds» Steven Gerrard και Kenny Dalglish πάνω από τους Frank Lampard και Kevin Keegan, αλλά και την Liverpool πάνω από την συμπολίτισσα Everton.

Ο 27χρονος γεννημένος στο Liverpool, έχει αγωνιστεί σε 124 αγώνες με τα χρώματα της West Ham από το 2014 που αποκτήθηκε από την Ipswich Town. Έχει επίσης αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, στην ισοπαλία των «Τριών Λιονταριών» με 2-2 απέναντι στην Ισπανία τον Νοέμβρη του 2016 στο Wembley.

Το μέλλον του Cresswell έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ και η ξεκάθαρη προτίμησή του στη Liverpool πιθανόν να απασχολήσει τον Klopp, ο οποίος αναζητά αριστερό μπακ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση αυτή, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν την θέση κάλυψε ένας μέσος, ο James Milner.

Ο Γερμανός προπονητής πρέπει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, λόγω τον αυξημένων υποχρεώσεων που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν και μία προσθήκη παίχτη που απ’ ότι φαίνεται είναι και οπαδός της Liverpool θα είναι καλοδεχούμενη από τους οπαδούς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com