Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βάζει φωτιές ο μάνατζερ του Salah – Φήμες για συμφωνία!

Βάζει φωτιές ο μάνατζερ του Salah – Φήμες για συμφωνία!

Σε μία κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά (ίσως βέβαια και τίποτα), προχώρησε ο ατζέντης του Mohamed Salah, Ramy Abbas! Ο Abbas, ανέβασε στο instagram του φωτογραφίες με αεροπορικό εισιτήριο για το Λονδίνο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε τόσο στο instagram όσο και στο twitter τους λογαριασμούς της Liverpool!

Τρεις κινήσεις ικανές να δημιουργήσουν… καπνό και αναταραχή στις τάξεις των φίλων των «Reds», μιας και ο πελάτης του είναι ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει αρκετά από τον Ιανουάριο και έπειτα στο ρεπορτάζ της ομάδας του Jurgen Klopp! Συν τοις άλλοις, είναι άξιο αναφοράς ότι πέρα από τη Roma και την Atletico Nacional, o Abbas ακολουθεί μόνο τον επίσημο λογαριασμό της Liverpool στα social media! Σε μία εποχή που τα social media είναι τεράστιο κομμάτι της καθημερινότητας, μιλάμε για ενδείξεις που μπορεί να κρύβουν όντως φωτιά, πίσω απ’τον καπνό. Να τονίσουμε εδώ ότι η Liverpool έχει γραφεία στο Λονδίνο, ενώ είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον παίκτη πριν 2 χρόνια, όταν αυτός αποφάσισε να διαλέξει την Chelsea, στην οποία βέβαια δεν αγωνίστηκε.

Πάντως, οι εξελίξεις αυτές έχουν προκαλέσει αναταραχή την τελευταία ώρα και υπάρχουν και λογαριασμοί «ειδήσεων» στο twitter που βγάζουν το νέο για ύπαρξη συμφωνίας 4ετούς διάρκειας του παίκτη με τη Liverpool. Αυτό, είναι κάτι που παρουσιάζουμε με μεγάλη επιφύλαξη. Αν το ταξίδι του Abbas όμως είναι επαγγελματικής φύσεως, ίσως οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και σύντομα…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com