Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσπαθεί να «κλέψει» τον Lacazette η Liverpool (;)

Προσπαθεί να «κλέψει» τον Lacazette η Liverpool (;)

Το όνομα του Alexandre Lacazette είναι από τα πιο δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Liverpool και χαίρει εκτίμησης από την πλειοψηφία των ανθρώπων της Liverpool, φιλάθλων και μη, για την ενίσχυση της επίθεσης με έναν ‘killer’ που φορτώνει ανελλιπώς τα δίχτυα, όπως κάνει τόσα χρόνια στην Olympique Lyonnais. Οι δηλώσεις του προέδρου της Olympique Lyonnais, Aulas, ήρθαν να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα των Reds, καθώς ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους rojiblancos της Μαδρίτης. Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που κρατάει ζωντανή την Liverpool.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, η οποία επικαλείται γαλλικές πηγές, ο Jurgen Klopp φέρεται να εκτιμά τον Γάλλο επιθετικό και να επιθυμεί να τον «κλέψει» από την Atletico Madrid. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που το αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στην Atletico Madrid, οπότε το προσύμφωνο δεν θα ισχύει. Το ρεπορτάζ το πάει λίγο πιο πέρα, λέγοντας πως η Liverpool είναι διαθέσιμη να πληρώσει 45 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη.

Το σενάριο μπορεί να φαντάζει πιθανό, όμως με τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Keita, φαντάζει δύσκολο να βγουν τα νούμερα. Επίσης, η αίσθηση μας είναι πως ο Klopp δεν καίγεται για επιθετικό, καθώς την ίδια στιγμή ο Firmino θα έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, και ο Klopp δεν θα ήθελε να κάψει τον παίκτη. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για εικασίες, οπότε αναμένουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com