Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Καθοριστικό για την καριέρα μου το ματς με την Stoke»

Mignolet: «Καθοριστικό για την καριέρα μου το ματς με την Stoke»

Ο Simon Mignolet μπορεί να βρίσκεται στην ομάδα από το 2013, όμως αυτά τα τέσσερα χρόνια σίγουρα δεν ήταν ρόδινα για τον ίδιο. Μέσα σε αυτό τα τέσσερα χρόνια έχει δεχθεί τον χλευασμό ουκ ολίγων οπαδών, έχει χάσει την θέση του στην  ενδεκάδα τόσο από τον Brendan Rodgers, όσο και από τον Jurgen Klopp στην αρχή της χρονιάς, ο οποίος έδωσε την θέση του τερματοφύλακα στον Loris Karius. Και μπορεί ο Simon να επανήλθε στην ενδεκάδα στο ματς με την Middlesborough, όμως ήταν άλλο το ματς που καθόρισε την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

Ήταν το εκτός έδρας ματς με την Stoke City, το οποίο του έδωσε το νούμερο 1 στην ενδεκάδα της Liverpool. Σε ένα ματς στο οποίο οι ελπίδες της Liverpool για το Champions League της επόμενης χρονιάς κρέμονταν από ένα σκοινί, και με την Liverpool να βρίσκεται πίσω στο ημίχρονο με 1-0, ήταν ο Mignolet που με την εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Charlie Adam, κράτησε την Liverpool ζωντανή, ενώ η επέμβαση του στο πλασέ του Berahino στο 75′ έδωσε την νίκη με 1-2 στην Liverpool. Αργότερα, ο Klopp θα χαιρετήσει την τελευταία επέμβαση του ως μια από τις καλύτερες που έχει δει στη ζωή του, ενώ και ο ίδιος ο Simon παραδέχθηκε πως ήταν η στιγμή που άλλαξε την πορεία του στην Liverpool.

«Υπάρχει λόγος που το ματς με την Stoke ήταν τόσο σημαντικό για μένα. Σαν τερματοφύλακας, δεν ξεχωρίζεις τόσο. Δεν είναι το ίδιο με το να είσαι επιθετικός, όπου μπορείς να σκοράρεις ένα γκολ και όλοι θα σε προσέξουν. Χρειαζόμουν ένα ματς για να επανέλθω και να δείξω τι αξίζω» είπε. 

«Όλα ήρθαν στην κατάλληλη στιγμή. Χάναμε 1-0, το πνεύμα δεν ήταν τόσο καλό επειδή όλοι σκέφτονταν «αντε πάλι τα ίδια» και οι φίλαθλοι θ σκέφτονταν ότι είναι ένα σημάδι πως θα χάσουμε την έξοδο στο Champions League. Οπότε, ήταν μια κρίσιμη καμπή για μένα και την ομάδα. Έδειξα τι μπορώ να κάνω για τον σύλλογο και τι αξίζω. Άλλαξε την καριέρα μου»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com