Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νικηφόρο τέλος, μπροστά σε 73.000 «Reds»!

Νικηφόρο τέλος, μπροστά σε 73.000 «Reds»!

Με νίκη έκλεισε για τη Liverpool η σεζόν 2016-17, καθώς οι «Reds» επικράτησαν της Sydney FC στο ANZ Stadium του Σίδνεϊ με 3-0! Η ομάδα του Jurgen Klopp, η οποία είχε στη σύνθεσή της τέσσερις… παλιόφιλους, τους Steven Gerrard, Jamie Carragher, Steve McManaman και Daniel Agger, έκανε ένα δυναμικό πρώτο ημίχρονο, ενώ κατέβασε τους ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, σε ένα παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένους τους 72.892 «Reds» που κατέκλεισαν το γήπεδο! O κόσμος έδωσε δυναμικά το παρόν από την αρχή, τραγουδώντας φυσικά το «You’ll Never Walk Alone» κατά την είσοδο των δύο ομάδων:

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Jurgen Klopp πήραν τη σκυτάλη και μπήκαν με όρεξη να προσφέρουν γκολ και θέαμα! Ο Steven Gerrard έχασε μία τεράστια ευκαιρία με την έναρξη του αγώνα, για να έρθει μετά από λίγα λεπτά ο Daniel Sturridge, έπειτα από κλέψιμο και πάσα του Ben Woodburn να ελιχθεί όμορφα στην περιοχή και να γράψει το 1-0! Το 2-0 ήρθε πολύ γρήγορα από γκολ του… παραγκωνισμένου Alberto Moreno, τον οποίο βρήκε με πανέμορφη σκαφτή κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Αυστραλών ο Roberto Firmino. Ο «Bobby» βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 38ο λεπτό μετά από σέντρα του Sturridge εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στο τέρμα. Το 3-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Reds» συνέχισαν τις προσπάθειες για να πετύχουν γκολ, όμως τόσο ο Ben Woodburn, όσο και ο Trent Alexander-Arnold, οι δύο πιτσιρικάδες που «έλαμψαν» για άλλο ένα παιχνίδι με τους άντρες, άγγιξαν το γκολ χωρίς να το πετύχουν. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τη Liverpool να λέει «καλό καλοκαίρι» και να τελειώνει με όμορφο τρόπο τη σεζόν 2016-17, σε ένα φιλικό πανηγυρικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του τέλους της σεζόν αλλά και του εορτασμού των 125 ετών της ομάδας. Η παρουσία των Gerrard, Carragher, Agger και McManaman έβαλε και μία πινελιά… νοσταλγίας, ενώ για άλλη μία φορά, οι Woodburn και Alexander-Arnold έδειξαν ότι κάτι καλό υπάρχει στα σκαριά για το μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com