Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα δεδομένα για Sakho

Νέα δεδομένα για Sakho

Δύο νέα δεδομένα ήρθαν να παρουσιαστούν στο θέμα του που θα συνεχίσει την καριέρα του o Mamadou Sakho. Το πρώτον έγκειται ασφαλώς στη χθεσινή παραίτηση του Sam Allardyce από τον πάγκο της Palace μετά την παραμονή των Eagles στην κατηγορία.

Ο Allardyce ήταν εκείνος που ζήτησε τον Ιανουάριο τον Sakho και κατάφερε να τον αξιοποιήσει στο έπακρο. Πλέον, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των Eagles για να δούμε αν θα συμφωνήσει με τη δεδομένη πρόθεση της διοίκησης της Palace να κινηθεί για τον παίκτη.

Δέυτερο δεδομένο είναι φημολογία που θέλει την Olympique Lyonnais να είναι έτοιμη να κινηθεί για τον παίκτη. Μάλιστα, παρουσιάζεται σύμφωνα με φήμες ανεπιβεβαιώτες προς στιγμήν να προτίθεται να παραχωρήσει τους  Mapou Yanga-Mbiwa και Nicolas N’Koulou για να κάνει χώρο για τον Sakho.

Το μόνο σίγουρο στην ιστορία του Sakho είναι η πρόθεση της Liverpool να παραχωρήσει τον παίκτη και μάλιστα να λάβει πάρα πολλά χρήματα από ενδεχόμενη πώλησή του. Και αυτό σε συνδυασμό με τη δεδομένη επιθυμία της Palace να κάνει προσπάθεια να τον κάνει μόνιμα δικό της δημιουργεί το ιδανικό τοπίο για να έχουμε εξελίξεις στο θέμα Sakho μέσα στο καλοκαίρι, τις οποίες ασφαλώς θα μάθετε αμέσως από το liverpool.gr.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com