Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hendo: «Καλή η τετράδα, αλλά θέλουμε περισσότερα»

Hendo: «Καλή η τετράδα, αλλά θέλουμε περισσότερα»

Την ικανοποίησή του για την κατάληψη της τέταρτης θέσης από τη Liverpool στο πρωτάθλημα της Premier League που μόλις τελείωσε εξέφρασε ένας από τους άτυχους της φετινής σεζόν, ο Jordan Henderson, όμως ξεκαθάρισε ότι στόχος όλων είναι ακόμα περισσότερα. Ο αρχηγός της ομάδας μίλησε στο liverpoolfc.com μετά το τέλος της αναμέτρησης της Liverpool με τη Middlesborough, παιχνίδι που «κλείδωσε» και την παρουσία των «Reds» στην φάση των προκριματικών του UEFA Champions League της επόμενης περιόδου.

«Είναι ένα καλό φινάλε στη σεζόν» είπε ο Hendo. «To να πιάνεις τετράδα είναι αδιαμφισβήτητα ένα καλό κατόρθωμα και ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένα βήμα μπροστά και νομίζω ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Αλλά την ίδια στιγμή έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε και θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε τίτλους. Και θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είναι ένα καλό βήμα λοιπόν, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.»

Ο μέσος της Liverpool μίλησε και για τους τραυματισμούς που είχαν αρκετοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, οι οποίοι σημαίνουν ότι αξίζουν ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια για τους παίκτες που παρά τις δυσκολίες ανταπεξήλθαν.

«Τις τελευταίες εβδομάδες νομίζω ότι πολλοί είχαν τραυματισμούς και ενοχλήσεις και έπρεπε να παλέψουν με αυτούς. Αλλά ήταν καταπληκτικοί. Σε όλη τη σεζόν ήταν απίστευτοι. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας αλλά μείναμε ενωμένοι. Είμαστε ένα στενά δεμένο σύνολο και ελπίζω αυτό να είναι το μεγαλύτερο κλειδί για την επιτυχία μας στο μέλλον. Ήταν μία καλή σεζόν και μία δύσκολη σεζόν. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η επόμενη.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com