Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γενναιόδωρο δώρο του Wijnaldum σε έναν μικρό φαν

Γενναιόδωρο δώρο του Wijnaldum σε έναν μικρό φαν

Οι φίλοι της Liverpool αγαπούν τον Gini. Ιδίως μετά το γκολ του απέναντι στην Middlesborough (υπάρχει και σχετικό βίντεο προς επιβεβαίωση). Και η παρακάτω πράξη του θα τους κάνει να τον αγαπήσουν λίγο παραπάνω.

Σύμφωνα με τον Irish Independent, ο ποδοσφαιριστής της Liverpool έκανε δώρο στον 11χρονο Paddy Mackessy ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια αξίας 300 λιρών την Δευτέρα.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ – κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η μητέρα του μικρού Paddy, Louise, μιλώντας στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ιρλανδίας RTE Radio 1 – ο μικρός χάζευε με την μητέρα του τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στην βιτρίνα του καταστήματος της Adidas στο Liverpool ONE, όταν ο Georginho Wijnaldum τον πρόσεξε. Σύμφωνα με την Louise, ο Wijnaldum κάθισε ακριβώς πίσω του πριν τον ρωτήσει αν του αρέσουν τα παπούτσια. Μετά τον ρώτησε το νούμερο των παπουτσιών που φοράει. Ο Paddy και η μητέρα του έφυγαν από το κατάστημα, όμως θα επέστρεψαν σύντομα.

Μία υπάλληλος του καταστήματος τους κάλεσε πίσω για να τους πει πως ο Wijnaldum αγόρασε τα παπούτσια για τον μικρό.

«Ήμασταν στο κατάστημα και ο Paddy αγόρασε ένα ζευγάρι στενές φόρμες κι εγώ, σαν τυπική Ιρλανδή μαμά, του είπα να φύγουμε, γιατί αν τον άφηνα, θα χάζευε στα ποδοσφαιρικά όλη μέρα. Οπότε βγήκαμε από το κατάστημα και μου είπε «Έβγαλα σελφι με τον Wijnaldum» κι εγώ ήμουν κάπως σαν να λέω «Υπέροχα», πριν μου πει ότι έπιασαν κουβέντα για τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Τον ρώτησε αν του αρέσουν, είπε ναι, και μετά τον ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράει, του είπε 5 και τον κοίταζε σαν να λέει «Γιατί δεν τα αγοράζεις», και ο Paddy τον κοίταζε σαν να λέει «Είναι πολύ ακριβά»»

»Ενώ μου τα έλεγε όλα αυτά, κοιτάξαμε πίσω μας κυριολεκτικά για μία στιγμή, όταν είδαμε μια κοπέλα να τρέχει πίσω μας. Μας ρώτησε αν μπορούμε να γυρίσουμε στο κατάστημα, γιατί ήθελε (σ.σ. ο Wijnaldum)  να πάρει τα παπούτσια για τον Paddy» είπε η μητέρα του Paddy στο ραδιόφωνο.

Ο μικρός Paddy δήλωσε εντυπωσιασμενός από την κίνηση του Wijnaldum, και ευχήθηκε να είχε τυπώσει το όνομά του στην πλάτη της νέας φανέλας της Liverpool που αγόρασε την Κυριακή, πριν τον αγώνα με την Middlesborough.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com