Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έλεγχος Δανεικών: Στο Wembley o Ward, σκόραρε ο Awoniyi

Έλεγχος Δανεικών: Στο Wembley o Ward, σκόραρε ο Awoniyi

Τέσσερις από τους εναπομείναντες έξι δανεικούς της Liverpool αγωνίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, με τον Danny Ward να οδηγεί την Huddersfield στον τελικό των Play-Off της Championship, και τον Taiwo Awoniyi να σκοράρει, καθώς η χρονιά τείνει προς το τέλος.

Ο Danny Ward ήταν ο μεγάλος  ήρωας της Huddersfield στον επαναληπτικό με την Sheffield Wednesday στο Hillsborough, κάνοντας δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στην διάρκεια του αγώνα, κρατώντας την Huddersfield ζωντανή. Το ματς έληξε 1-1 και οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ουαλός διεθνής τερματοφύλακας απέκρουσε δύο πέναλτι, οδηγώντας την Huddersfield στον τελικό των Play-Off της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει την Reading. Να αναφέρουμε πως η δεύτερη απόκρουση ήταν η σημαντικότερη, καθώς ο Ward σταμάτησε τον εξτρέμ της Sheffield Wednesday, Fernando Forestieri, στο τελευταίο πέναλτι, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τους Reds.

Ένας άλλος δανεικός μας, ο οποίος αγωνίζεται εκτός Νησιού, ο Taiwo Awoniyi, σκόραρε για τρίτο ματς στην σειρά, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Nijmegen στην νίκη της με 1-3 επί της Emmen, για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ υποβιβασμού της Eredivisie, με εκπληκτικό τελείωμα στα όρια της μεγάλης περιοχής. Δυστυχώς, το σερί του σταμάτησε στον επαναληπτικό, ωστόσο η ομάδα του επικράτησε με 1-0, πλησιάζοντας σημαντικά την σωτηρία της.

Οι άλλοι δύο δανεικοί που αγωνίστηκαν είναι οι Andre Wisdom και Allan Rodriguez. Ο πρώτος επέστρεψε στην ενδεκάδα της Red Bull Salzburg, μετά από τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Admira, παίζοντας ως στόπερ και βοηθώντας να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, στην νίκη με 2-0 της Salzburg. Ο δεύτερος αγωνίστηκε επίσης ως βασικός, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε με 2-6 από την Bayer Leverkuzen, και ο ίδιος ήταν κάκιστος, βγαίνοντας στο ημίχρονο ως αλλαγή. Ήταν ένα απογοητευτικό τέλος για μια κακή χρονιά για τον 16χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε σε μόλις 16 ματς, στα 8 ως βασικός. Ο ίδιος θα παραμείνει δανεικός για άλλον έναν χρόνο, ελπίζοντας να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, καθώς η Herta εξασφάλισε την 6η θέση και την είσοδό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com