Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σε διεκδίκηση τίτλων ευελπιστεί ο Lallana

Σε διεκδίκηση τίτλων ευελπιστεί ο Lallana

Να πάρουν φόρα από την αρκετά καλή σεζόν και να πάνε ακόμα καλύτερα την επόμενη, ζητάει ο Adam Lallana από πάντες στη Liverpool, με τον παίκτη των «Reds» να βλέπει αυτή την σεζόν ως την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας.

Ο Lallana ήταν ένας απ’τους σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, με την νίκη των «Reds» να δίνει στην ομάδα του Klopp την θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου και την τετράδα, κάτι που ικανοποίησε τον Άγγλο μέσο.

«Υπήρχε κάμποση πίεση στο τέλος αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε φανταστικά. Πήραμε το βραβείο μας μετά από μία σκληρή σεζόν» είπε ο Lallana στο σάιτ της ομάδας. «Ήταν μία καλή σεζόν, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα η οποία θαρρώ έχει κάνει άλματα προόδου. Υπάρχει ακόμα δρόμος για βελτίωση και ελπίζω να συνεχίσουμε να το κάνουμε και την επόμενη σεζόν, στο Champions League.»

«Πήραμε την θέση στην τετράδα, αυτός ήταν ένας απ’τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν και μακάρι να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ αυτό το εξαιρετικό ρόστερ και του χρόνου να χτυπήσουμε επιτέλους με αξιώσεις τα τρόπαια.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com