Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Draxler: «Δεν απέρριψα την Liverpool λόγω Klopp»

Draxler: «Δεν απέρριψα την Liverpool λόγω Klopp»

Ο Julian Draxler έπαιξε πολύ δυνατά για την Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη. Παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα και στην επίθεση, σε θέσεις στις οποίες η Liverpool υπέφερε από τραυματισμούς και ελλείψεις αναπληρωματικών, με τον Jurgen Klopp να αναγνωρίζει την αξία του και τα περιθώρια βελτίωσης του, ήταν πολύ πιθανό να φορούσε τα κόκκινα. Όμως η Paris Saint Germain έκοψε πρώτη το νήμα και απέκτησε τον παίκτη με 34 εκατομμύρια λίρες.

Ο παίκτης, μιλώντας στο BBC World Service, είπε πως η απόφασή του δεν βασίστηκε στα χρήματα, αλλά στο ποδόσφαιρο.

«Γνωρίζετε πως βρισκόμουν σε συζητήσεις με μερικούς συλλόγους από την Αγγλία, όμως αυτή την φορά αποφάσισα να διαλέξω ομάδα με βάση αυτό που ένιωθα και προτιμούσα για μένα. Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους της Premier League, όμως δεν ήμασταν τόσο κοντά σε συμφωνία»

»Το ποδόσφαιρο είναι για να παίρνεις αποφάσεις και αυτό έκανα. Αποφάσισα πως η PSG είναι η καλύτερη ομάδα για να παίξω εκείνη την στιγμή. Δεν ήταν λόγω του Klopp, λόγω της Liverpool ή λόγω οποιουδήποτε άλλου συλλόγου στην Αγγλία. Απλά, η γνώμη μου είναι πως είναι ο καλύτερος παίκτης για την PSG εκείνη την στιγμή, γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου γιατί η PSG είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλους στόχους και θέλω να είμαι μέλος της»

»Δεν διάλεξα – και ούτε πρόκειται – να διαλέξω την ομάδα μου μόνο για τα λεφτά» τονίζει, ωστόσο ας μας επιτρέψει να πούμε πως όταν δεν διαλέγεις κάτι για κάποιον λόγο, δεν χρειάζεται να αναφέρεις αυτόν τον λόγο, έτσι δεν είναι;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com