Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στα 50 εκατομμύρια ευρώ κοστολογεί τον Salah η Roma, σύμφωνα με το Calciomercato

Στα 50 εκατομμύρια ευρώ κοστολογεί τον Salah η Roma, σύμφωνα με το Calciomercato

Με την Liverpool να βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην τέταρτη θέση και την συμμετοχή στα play off του Champions League, ο Klopp ήδη αναζητά παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον σύλλογο στην δύσκολη χρονιά που έρχεται. Ένας από αυτούς είναι παλιός στόχος της ομάδας. Ο λόγος για τον Mohamed Salah, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στην ομάδα τον χειμώνα του 2014, όμως προτίμησε να πάει στην Chelsea. Το όνομά του επανήλθε στην επιφάνεια, μετά το φαινομενικό ναυάγιο στην υπόθεση Brandt, ο οποίος δήλωσε πως θέλει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, όπου κι αν παίξει του χρόνου.

Μπορεί ο έγκυρος James Pearce να είπε πως ο παίκτης είναι ένας από τους πολλούς εξτρέμ που ενδιαφέρουν την ομάδα, όμως το γνωστό για τα τραβηγμένα από τα μαλλιά… «νέα» του, Calciomercato, το πήγε λίγο πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του, η Liverpool έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην Roma για τον παίκτη, όμως ο νέος τεχνικός διευθυντής της, Luciano Monchi, κοστολογεί τον παίκτη στα 50 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να είναι απρόθυμος να συζητήσει το ποσό. Η γνωστή ιστοσελίδα είναι συνηθισμένη σε τέτοιες ειδήσεις, όμως σε περίπτωση που ισχύει αυτό το δημοσίευμα, το ποσό θα αφήσει αδιάφορη την ομάδα, για την οποία πιθανότατα προέχει η ενίσχυση στην άμυνα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com