Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mourinho: «Τρόπαια και όχι τετράδα το κίνητρό μας»

Mourinho: «Τρόπαια και όχι τετράδα το κίνητρό μας»

Σε μία δήλωση που θα μπορούσε κάλλιστα να εκληφθεί ως… σπόντα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις προχώρησε ο προπονητής της Manchester United, Jose Mourinho. O Πορτογάλος τεχνικός το τελευταίο τετραήμερο είδε από τη μία την ομάδα του να προκρίνεται με επεισοδιακό τρόπο στον τελικό του Europa League, οπού θα αντιμετωπίσει τον Ajax, από την άλλη να χάνει μία και καλή τις ελπίδες για τετράδα, μετά από την ήττα στον αγώνα με την Tottenham. Η θέση του Champions League από το πρωτάθλημα χάθηκε, όμως για τον Πορτογάλο σημασία έχει το να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το οποίο όχι μόνο δίνει πρόκριση στο Champions League, αλλά είναι και τρόπαιο.

«Δεν είμαι συγχυσμένος για την ήττα, διαλέξαμε» είπε ο Mourinho. «Διαλέξαμε το Europa League, δεν τζογάραμε και στα δύο. Με 14-15 παίκτες προφανώς και διαλέξαμε, δεν γίνεται να ξεκουραστείς όταν κάθε τρεις μέρες έχεις αγώνα και δεν μπορείς να κάνεις μία σωστή προπόνηση και έχεις και 2 παιχνίδια παραπάνω απ’τους άλλους. Αν διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα θα ήταν καταπληκτικός τρόπος να το διεκδικήσεις. Να πρέπει να προστατεύεις παίκτες και να μην έχεις ματς που μπορείς να το κάνεις.»

«Δεν ξέρω για άλλους συλλόγους, το πως σκέφτονται, αλλά εμείς ως Manchester United σκεφτόμαστε πάντα τα τρόπαια από το να τερματίσουμε στην τετράδα. Οπότε αν είναι να κερδίσουμε έναν τρίτο τίτλο, ή έναν δεύτερο όπως θέλετε να λέτε, θα ήταν τέλειο,» κατέληξε ο Πορτογάλος.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com