Είσαι εδώ
Home > Last Match > Sturridge: «Χαρούμενος που βοήθησα»

Sturridge: «Χαρούμενος που βοήθησα»

Η Liverpool βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο Champions League της επόμενης περιόδου – έστω στα play off – μετά την ευρεία νίκη της επί της West Ham, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Arsenal στα δύο επόμενα παιχνίδια της, και ο Daniel Sturridge συνέβαλλε τα μέγιστα σε αυτό, πετυχαίνοντας το 0-1, κάνοντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σήμερα.

Δεν ήταν εύκολο πράγμα αυτό που έκανε σήμερα. Είναι η πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα μετά από τις 25 Γενάρη και τον επαναληπτικό απέναντι στην Southampton για το EFL Cup, με την Liverpool να χάνει με 0-1 και να αποκλείεται από τον τελικό. Μιλάμε για 4 μήνες παρά 11 ημέρες αποχής, και αγωνίστηκε για 86 λεπτά σήμερα, πριν βγει για να μπει ο Lucas. Και η σημερινή εμφάνισή του μας υπενθύμισε πως ο υγιής Sturridge είναι όαση. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε σήμερα την Liverpool να πάρει τον κρίσιμο εκείνο «τελικό», στην προσπάθειά της να βγει στο Champions League.

«Είναι σημαντικό για όλους στο κλαμπ (σ.σ. Να τερματίσει στην τετράδα). Χαίρομαι που ξεκίνησα βασικός και δημιούργησα κάποιες ευκαιρίες για τα παιδιά. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Πιστεύω πως ήμασταν καλοί τις τελευταίες εβδομάδες, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς. Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Δείξαμε για τι είμαστε ικανοί. Δουλέψαμε σκληρά, είχαμε σωστή κατοχή της μπάλας και κάναμε ακριβώς ο,τι μας ζήτησε ο προπονητής» είπε στο Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com