Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ιδανικός για Liverpool o Mbappe»

«Ιδανικός για Liverpool o Mbappe»

Έκκληση στον Jurgen Klopp και τη Liverpool να κινηθούν για το παιδί-αποκάλυψη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Γάλλο επιθετικό της Monaco, Kylian Mbappe, έκανε ο πρώην παίκτης της Liverpool, Vladimir Smicer. O Smicer θέλει να δει τον Jurgen Klopp να κλείνει επιτέλους τα κενά του ρόστερ και θεωρεί ότι ο 18χρονος επιθετικός είναι ιδανική λύση.

«Θέλουμε έναν στράικερ νομίζω» είπε ο Smicer στην ECHO. «Ο Sturridge είχε πολλά προβλήματα αυτή τη σεζόν και νόμιζα ότι θα ήταν ο κύριος στράικερ μας όπως ο Diego Costa στην Chelsea, o Zlatan Ibrahimovic στην United και ο Harry Kane στην Tottenham. Όμως τελικά μας λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Πιθανότατα αυτός μας κόστισε τον τίτλο. Αν είχαμε έναν επιθετικό των 20 γκολ τη σεζόν, ποιος ξέρει; Ίσως τώρα να ήμασταν κορυφή.»

Και σύμφωνα με τον Smicer,o Mbappe των 25 γκολ αυτή τη σεζόν με τη Monaco είναι ιδανική επιλογή.

«Μου αρέσει ο Mbappe της Monaco. Είναι μόλις 18 όμως όσα έχω δει από αυτόν είναι απίστευτα για την ηλικία του. Όλα φαίνονται τόσο φυσικά. Μου αρέσει το πως παίζει και σίγουρα θα είναι πολύ ακριβός. Όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης θα τον κυνηγήσουν και επομένως θα είναι δύσκολη η περίπτωσή του, όμως αν ήμουν προπονητής θα πήγαινα γι’αυτόν.»

Ο Smicer, που μπήκε στο Hall Of Fame της ομάδας από τον Σύλλογο Παλαιμάχων των «Reds», μίλησε και για την τιμή αυτή:

«Είναι τεράστιο πράγμα και έμεινα έκπληκτος απ’αυτό. Το να πάρω αυτό το βραβείο σημαίνει τόσα πολλά. Είμαι πάντα περήφανος που έχω παίξει στη Liverpool. Για μένα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον πάντα θα είναι. Επίσης είναι το υψηλότερο επίπεδο που έχω αγωνιστεί.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com