Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > To μεταγραφικό χρονοδιάγραμμα του Klopp

To μεταγραφικό χρονοδιάγραμμα του Klopp

Ο Jurgen Klopp παραδέχθηκε ότι όπως και πέρυσι, σκοπεύει να ακολουθήσει το ίδιο, γρήγορο μεταγραφικό χρονοδιάγραμμα. O Gini Wijnaldum ήταν η τελευταία κίνηση των «Reds», η οποία ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουλίου και κάτι τέτοιο θέλει να συμβεί και αυτό το καλοκαίρι, ούτως ώστε να δουλευτεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Συν τοις άλλοις, ο Klopp παραδέχτηκε πως ήδη έχουν ξεκινήσει κουβέντες με κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

«Πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα τις μεταγραφές» δήλωσε ο Klopp. «Είμαι βέβαια αρκετά στην πιάτσα για να ξέρω ότι αυτό είναι αρκετές φορές ουτοπικό. Θα το δούμε πότε θα τελειώσουμε, αλλά όταν γίνει αυτό θα σας το πούμε.»

«Είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνουμε αρκετά πράγματα στις διακοπές μας, αλλά έτσι πάνε τα πράγματα. Θα το δούμε. Αυτό εξαρτάται από το ποιον μπορείς να φέρεις και πότε. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και σίγουρα πιστεύω ότι όσο καλύτερα τελειώσουμε στη βαθμολογία τόσο πιο εύκολα θα είναι μάλλον τα πράγματα. Αλλά δεν σημαίνει ότι αν μείνουμε εκτός Champions League δεν θα δουλέψουμε. Έτσι έχει η κατάσταση.»

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι πια έτσι ώστε να βρεις έναν παίκτη που κανείς δεν ξέρει. Το να πεις ότι έχεις κάποιον και κανείς δεν ξέρει γι’αυτόν είναι πολύ,πολύ σπάνιο. Πάντα υπάρχουν ομάδες να περιτριγυρίζουν.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com