Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Θα παλέψουμε ως το τελευταίο σφύριγμα»

Klopp: «Θα παλέψουμε ως το τελευταίο σφύριγμα»

Παρά το γεγονός ότι η Liverpool έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς στο παιχνίδι με τη Southampton, η ήττα της Manchester United από την Arsenal σημαίνει ότι οι «Reds» έχουν ακόμα την τύχη στα χέρια τους για την κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα. Αυτό το ξέρει ο Jurgen Klopp και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τη West Ham στο Λονδίνο, τονίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν και θα τα δώσουν όλα.

«Δεν είναι τέλεια τα πράγματα, αλλά παραμένουμε σε καλό σημείο και αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε στο liverpoolfc.com ο Γερμανός τεχνικός. «Όλοι εύχονταν να τα καταφέρουμε [με τη Southampton], μαζί με εμάς, όμως τα πράγματα τώρα είναι έτσι όπως είναι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ετοιμαστούμε για τη West Ham.Δεν θα είναι εύκολο ταξίδι, το ξέρουμε.»

«Όλα σχεδόν τα θέματα μας ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, μας περίμεναν πολλοί παίκτες της Southampton και έπαιζαν μόνο αντεπιθέσεις, οπότε έπρεπε να εξαναγκάσεις καταστάσεις» είπε ο Klopp για το παιχνίδι με τους Saints. «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά. Αν κερδίζαμε 1-0 ξέρω ότι κανείς δεν θα μιλούσε για το πως και γιατί, οπότε τώρα που δεν τα καταφέραμε όλοι ρωτάνε γιατί δεν μπορείς να παίξεις έτσι ή αλλιώς. Οπότε χρειάζεται στις ειδικές καταστάσεις να έχεις την κατάλληλη ιδέα»

«Η κοινή ιδέα είναι ξεκάθαρη: Να μείνουμε υπομονετικοί και να κινούμαστε από πίσω, να ανοίγουμε χώρους και τις άμυνες και να φτιάχνουμε χώρο στο 10 για τον Roberto, τον Phil, τον Gini, τον Emre κλπ. Το κάναμε, αλλά πάντα έλειπε κάτι στο τέλος. Τελικά χάσαμε αρκετά για να μην σκοράρουμε, ακόμα και στο πέναλτι, αλλά πια έχουμε 70 πόντους, το οποίο ακόμα και έτσι είναι ένας πόντος παραπάνω απ’όσο ήμασταν πριν.»

«Νομίζω ότι οι παίκτες ήταν στο παιχνίδι. Συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι, αν και όχι τέλειοι. Πρέπει να συνεχίσουμε, τα πράγματα έχουν όπως έχουν και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα θα παλέψουμε και μέχρι τώρα εγώ δεν έχω ακούσει το τελευταίο σφύριγμα, οπότε συνεχίζουμε να παλεύουμε» ήταν το μήνυμα του Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com