Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Aldridge: «Απόκτηση Επιθετικού Πάση Θυσία»

Aldridge: «Απόκτηση Επιθετικού Πάση Θυσία»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Liverpool, John Aldridge, γράφοντας στην στήλη του στην εφημερίδα Liverpool Echo, επεσήμανε για ακόμα μια φορά το προφανές, ήτοι την απόκτηση σέντερ φορ το καλοκαίρι, και κάλεσε το FSG να δώσει όσα χρειαστούν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Αναφέρθηκε στο κακό πρόσωπο που εμφανίζει ο Origi στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ πάρα το γεγονός πως έχουμε επιθετικές μονάδες όπως ο Firmino, ο Coutinho, ο Lallana και ο Mane, μας λείπει ένας κορυφαίος παίκτης στην κορυφή, όπως είναι ο Ibrahimovic, ο Diego Costa και ο Aguero για τους αντιπάλους μας.

«Αυτό είναι που μας ταλαιπωρεί στο σκοράρισμα. Αυτοί οι παίκτες είναι ικανοί να σου φέρουν αποτελέσματα όταν τα χρειάζεσαι, να κάνουν φάση από το πουθενά, όπως έκανε ο Suarez για εμάς»

»Δεν έχουμε έναν τέτοιο παίκτη. Υπάρχει ο Sturridge βέβαια, που πλησίασε στο να τα καταφέρει την Κυριακή. Ξέρουμε ότι είναι στο ρεπερτόριο του όταν είναι σε θέση να παίξει»

»Ο Origi δεν τα έχει καταφέρει, αν και μοιάζει να έχει αυτή την ικανότητα. Είναι ταχύς, είναι δυνατός, δεν είναι τόσο καλός στον αέρα. Δείχνει να μην έχει βρει τον περσινό εαυτό του, που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του, μέχρι τον τραυματισμό στο ματς με την Everton. Είναι νέος ακόμα, αλλά χρειάζεται να δείξει περισσότερα, να γίνει απειλή για τις αντίπαλες άμυνες»

»Περισσότερο απ’ όλα, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό με έντονη κινητικότητα, που θα μπορεί να κρατήσει μπάλα και να εκμεταλλεύεται τις σέντρες, όσο κι αν κοστίσει αυτό» καταλήγει στην στήλη του ο βετεράνος επιθετικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com