Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μαθαίνει Ιταλικά Ο Lucas

Μαθαίνει Ιταλικά Ο Lucas

Είναι κοινό μυστικό πως ο Lucas Leiva αποτελεί έναν από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν από την ομάδα φέτος το καλοκαίρι. Ο τρίτος στην ιεραρχία αρχηγός της Liverpool και παλαιότερος παίκτης στην ομάδα (φέτος έκλεισε 10 χρόνια στην ομάδα) μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έδωσε τροφή για περαιτέρω ανάπτυξη φημών περί μετακίνησής του το καλοκαίρι στην Serie A.

Απαντώντας σε σχόλιο φίλου του, είπε πως «Θα ήθελε να ξεκινήσει να μαθαίνει Ιταλικά στον ελεύθερο χρόνο του» πυροδοτώντας νέες φήμες, μετά τον χειμώνα όπου βρισκόταν πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός στην Inter, σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντα. Επίσης, ισχυρίζεται πως «δεν παίζει πολύ» φέτος, καθώς είναι περισσότερο μια λύση στο rotation της ομάδας.

Ωστόσο, η παρουσία του φέτος κάθε άλλο παρά ασήμαντη είναι, όντας σημαντική λύση στο rotation, παίζοντας ακόμα και στόπερ, ενώ οι τρεις ασίστ που έχει στα τελευταία πέντε ματς δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Παρ’ όλα αυτά, με τις συμμετοχές του στην βασική ενδεκάδα να είναι πενιχρές, ίσως μια πιθανή μεταγραφή να μπορέσει να δώσει μια τελευταία ώθηση στην καριέρα του, πριν δύσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com