Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lucas: «Δουλέψαμε στην προπόνηση και φάνηκε»

Lucas: «Δουλέψαμε στην προπόνηση και φάνηκε»

Στην σημασία που είχε η δουλειά στα στημένα – τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά – στο σημαντικό διπλό της Liverpool στο Hawthorns απέναντι στην West Brom, στάθηκε ο Lucas, στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα.

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στα στημένα, όχι μόνο αυτή τη βδομάδα αλλά γενικά στη σεζόν» είπε ο Lucas. «Ξέρουμε ότι πάντα βελτιωνόμαστε και αυτό είναι άλλο ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση, ειδικά στην αμυντική μας λειτουργία και προφανώς το ότι ήρθε το γκολ από στημένο είναι καλοδεχούμενο. Είναι τεράστιο αποτέλεσμα για εμάς. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εκτός στην West Brom και θεωρώ ότι αμυνθήκαμε εξαιρετικά, κρατήσαμε το μηδέν και αξίζαμε τη νίκη.»

Ο Lucas πάντως, πέρα από τη συνολική δουλειά της ομάδας, δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Simon Mignolet.

«Ο Simon είναι τοπ τερματοφύλακας και τοπ επαγγελματίας που δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά. Φυσικά και μέσα στη σεζόν θα έρθει και η κριτική, αλλά πρέπει να δουλεύεις και να πιστεύεις στην ποιότητά σου και σίγουρα όταν τον χρειαστήκαμε ήταν πάντα εκεί. Έκανε μία μεγάλη επέμβαση σε αντεπίθεσή τους, αλλά γενικά νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι αρκετά καλά και ήμασταν όσο υπομονετικοί έπρεπε.»

«Η τετράδα είναι πιθανή και οι πιθανότητες μας είναι καλές για την ώρα, αλλά έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια. Αυτά είναι παιχνίδια που το να τα κερδίζεις σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια γιατί είναι δύσκολο να περάσεις από τέτοιες έδρες και πολλές ομάδες χάνουν πόντους εδώ» κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com