Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mignolet: «Πρέπει να χτίσουμε στο μηδέν»

Mignolet: «Πρέπει να χτίσουμε στο μηδέν»

Τα σημασία που είχε η αμυντική προσήλωση της ομάδας του στο χθεσινό 1-0 επί της West Bromwich στο «Hawthorns» τόνισε ο Simon Mignolet. O Βέλγος ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετικός, και η ομάδα του Jurgen Klopp κατάφερε να φτάσει όχι μόνο στη νίκη αλλά και στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι του 2017 στο οποίο δεν δέχθηκε γκολ.

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο μέρος να επισκεφθείς, ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο ενός αγώνα, όμως εμείς τα βγάλαμε πέρα και αξίζαμε τους τρεις πόντους» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Mignolet. «Το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν, επομένως ένα γκολ αρκούσε για τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι όλοι κάνανε την δουλειά τους σωστά.»

«Άλλες άμυνες θα κατέρρεαν στην πίεση, αλλά αυτή τη φορά κάναμε τα πράγματα σωστά και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Προφανώς και σε στοχεύουν και κάποιες φορές ίσως χρειαστεί η βοήθεια του διαιτητή, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά το αντιμετώπισαν καλά και όταν χρειάστηκε βοήθησα και εγώ. Παίξαμε ποδόσφαιρο, κρατήσαμε την μπάλα, δεν τους δώσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το σημαντικό, ότι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα από την ρίζα του. Αποδείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας να παλέψουμε και να κερδίσουμε ένα αποτέλεσμα, και με πέντε αγώνες να απομένουν πάμε για όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε« κατέληξε ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com