Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Millie : « Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί»

Millie : « Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί»

Η αλήθεια είναι πως η Liverpool δεν έχει και το καλύτερο δυνατό ιατρικό δελτίο το τελευταίο διάστημα. Ο Sadio Mane δεν θα ξαναπαίξει στα 6 εναπομείναντα παιχνίδια, η ημερομηνία επιστροφής του Jordan Henderson παραμένει άγνωστη ενώ ο Adam Lallana αναρρώνει από το μυικό του τραυματισμό.

Απουσίες τριών πολύ σημαντικών γραναζιών στη μηχανή του Klopp, o οποίος είδε πρόσφατα τουλάχιστον να επιστρέφει ο Daniel Sturridge. Βέβαια, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της ομάδας James Milner, οι τραυματισμοί καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούνται ως δικιαολογία :

«Η αίθουσα αποθεραπείας έχει πολύ κόσμο αυτή την περίοδο δυστυχως. Οι Βραζιλιάνοι κουαλούν τραυματισμούς. Ο Phil δεν είχε προπονηθεί δύο μέρες και έκανε όσα έκανε το ίδιο και ο Roberto. Eυτυχώς δεν φυσούσε κιόλας διότι ο Phil έχασε πολύ βάρος! Έδειξε τι φανταστικός παίκτης είναι για εμάς μετά από δύσκολες 48 ώρες και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Έχουμε τραυματισμούς αλλά πρέπει να το καταπιούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Η επιθυμία και η καρδιά είναι πάντα εκεί και απλά χρειαζόμαστε σταθερότητα. Η θέση που είμαστε δείχνει πως είναι άσχετο τι σκέφτονται οι άλλες ομάδες. Ξέρουμε πως αν κάνουμε τη δουλειά μας στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλά. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με άλλα αποτελέσματα. Μπορούμε να βασιστούμε στα δικά μας αποτελέσματα.» δήλωσε ο Milner.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com