Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτσι αγόρασε τη Liverpool η FSG!

Έτσι αγόρασε τη Liverpool η FSG!

Σε μία αποκλείστική συνέντευξη στη Liverpool Echo, o Martin Broughton, ο άνθρωπος που ως πρόεδρος της το 2010 πούλησε την ομάδα στην FSG αποκάλυψε τη διαδικασία πώλησης του συλλόγου αποκαλύπτοντας πως ο τελικός επιλεχθείς αγοραστής δίχασε τότε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και επικράτησε για μόλις μία ψήφο η πώληση στους Αμερικανούς.

« Ποτέ δεν αποκάλυψα την ταυτότητα του δεύτερου επενδυτή και αν πρόκειται για γενική γνώση ή όχι και δεν αφορά εμένα να μιλήσω. Και οι δύο υποψήφιοι ήταν απόλυτα αξιόπιστοι και παρότι έφθασαν αργά αξιολογούσαν σχεδόν το ίδιο την ομάδα και με έπεισαν πως αυτή ήταν η αξία της ομάδας στην αγορά τότε (σ.σ 300.000.000 λίρες). Δεν πρόκειται πως κάποιος έκλεψε, κάτι που κατηγόρησαν ο Tom και ο George. Kαι αν κάποιος όντως είχε προβάδισμα τότε αναγκαστικά η άλλη προσφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Θα ήμουν χαρούμενος όποιος και από τους δύο αν αγόραζε την ομάδα.» δήλωσε ο Broughton.

Όπως προέκυψε από έγγραφα μίας εν εξελίξει νομικής διαμάχης στην Αμερική, δεύτερος υποψήφιος επενδυτής ήταν ο Peter Lim από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος ως γνωστόν αργότερα αγόρασε την ομάδα της Valencia.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com