Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και αν σκοράραμε από τα στημένα;

Και αν σκοράραμε από τα στημένα;

Η αλήθεια είναι πως η Liverpool δεν σκοράρει ιδιαίτερα από στημένες μπάλες. Με εξαίρεση την ικανότητα του James Milner στα πέναλτι, μετά την αποχώρηση του Steven Gerrard ουδείς κατάφερε να τον αντικαταστήσει στη συνεισφορά που είχε στις στημένες φάσεις. Και επειδή όπως είχε πει παλαιότερα ο Jupp Heynckes, οι στημένες μπάλες είναι η καλύτερη λύση ώστε να μετατρέψεις μία κακή μέρα σε θετική το liverpool.gr έψαξε και σας παρουσιάζει κάποιες προσιτές περιπτώσεις παικτών που θα έδιναν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα :

1)Miralem Pjanic : ένας από τους πλέον δεινούς εκτελεστές της Ευρωπαικής Ηπείρου. Στη Juventus δεν διάγει και τις καλύτερες αγωνιστικές του μέρες καθώς είναι ένας box to box μέσος που έχει συνηθίσει να εκμεταλλεύεται την καλή κάυψη ενός καθαρού αμυντικού μέσου και τέτοιος παίκτης ελλείπει αυτή τη στιγμή από το Τορίνο. Αν η Liverpool βγει στο Champions League σίγουρα θα άξιζε μία προσπάθεια η περίπτωση του.

2)Ηakan Calhanoglou : αν ο Pjanic είναι δεινός εκτελεστής δεν ισχύει κάτι λιγότερο για τον Τούρκο επιτελικό μέσο της Leverkuzen. Χτυπήματα που σκοτώνουν κυριολεκτικά τον αντίπαλο και ενδέχεται να κρίνουν παιχνίδια. Αρνητικό στην περίπτωση του η απραξία του λόγω τιμωρίας για κάποιους μήνες αλλά και το ότι η Liverpool του Klopp χρειάζεται εξτρέμ και έχει ήδη πολλούς στις θέσεις που εκείνος καλύπτει (Firmino, Coutinho, Lallana)

3)Thomas Lemar : ο Leonardo Jardim δεν έχει καταφέρει μονάχα να μετατρέψει την AS Monaco σε μία πολύ καλή ομάδα. Αντίθετα, αναδεικνύει κάθε χρόνο πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Ένας εκ των οποίων φέτος, ο Thomas Lemar. Ο Γάλλος εξτρέμ είναι πολύ γρήγορος, έχει καλ΄τεχνική κατάρτιση και επίσης έχει τρομερά χτυπήματα σε dead ball καταστάσεις. Ένας παίκτης που καλύπτει ιδανικά το προφίλ εξτρέμ που ψάχνει ο Klopp.

4)Ricardo Rodriguez : άλλος ένας παίκτης εξαιρετικός στον τομέα που ερευνούμε και μάλιστα αγωνιζόμενος σε θέση που επίσης πονά η Liverpool. Εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Rodriguez εκτελεί με δεινότητα κόρνερ, φάουλ και πέναλτι και παρότι φέτος έχει συμπαρασυρθεί από τη μετριότητα της Wolfsburg παραμένει μία εξαιρετική περίπτωση.

5)Gylfi Sigurdsson : ο Ισλανδός έφθασε μία ανάσα από το Anfield το 2012 πριν καταλήξει στην Tottenham. Ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στην Premier League και δεν είναι τυχαίο πως συμμετέχει σε ποσοστό που αγγίζει το 75% στα γκολ της Swansea. Πολλά από αυτά προέρχονται με τη μπάλα στημένη και εκείνον από πάνω της. Ένα μεσοεπιθετικό εργαλείο με ικανότητα να αγωνιστεί και στα πλάγια όσο και πίσω από τον φορ.

6)James Ward-Prowse : μία λύση που θα ενίσχυε το αγγλικό στοιχείο είναι ο μέσος της Southampton. Ένας box to box μέσος που δεν έχει πάρα πολύ το γκολ στο ρεπερτόριό του όμως έχει εξαιρετικά χτυπήματα ώστε να σερβίρει αρκετά συχνά στους συμπαίκτες του. Αρνητικό για την περίπτωση σου πως θα ζητήσει ξανά πολλά χρήματα η Southampton.

7)Talisca : ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί ξανά με τη Liverpool. Μολονότι δανεικός στη Besiktas από τη Benfica έχει γραφτεί εκ νέου προσφάτως. Με εκπληκτικά στημένα, ο Βραζιλιάνος σίγουρα θα έδινε λύσεις σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού ωστόσο γενικότερα μάλλον δεν είναι ο παίκτης που λείπει από τη Liverpool.

8)Zlatko Junuzovic : ξανά στην Bundesliga, μία περίπτωση που σίγουρα θα έχει υπ΄όψιν του ο Jurgen Klopp είναι ο διεθνής Αυστριακός μέσος της Werder Bremen. Ο πρώην παίκτης της Aούστρια Βιέννης είναι από τα πλέον χοτ ονόματα της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας και στα συν του είναι πως δεν θα απαιτούσε και κανένα υπέρογκο ποσό για την απόκτηση του από την ομάδα της Βρέμης.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Και αν σκοράραμε από τα στημένα;

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com