Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείδωσε» το ταξίδι στο Σίδνεϊ

«Κλείδωσε» το ταξίδι στο Σίδνεϊ

Την οριστικοποίηση του ταξιδιού στην μακρινή Αυστραλία και το Σίδνεϊ, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα της πόλης, Sydney FC, ανακοίνωσε η Liverpool. H Liverpool θα πετάξει για τη Νέα Νότια Ουαλία, την περιφέρεια που βρίσκεται η πόλη του Σίδνεϊ αμέσως μετά το τέλος της Premier League, στα τέλη του επόμενου μήνα, με το φιλικό να είναι προγραμματισμένο να γίνει στο AZN Stadium στις 24 Μαΐου.

Με την επέτειο των 125 χρόνων από την επίσημη ίδρυση του συλλόγου να είναι στις 3 Ιουνίου, στη Liverpool προσανατολίζονται να γιορτάσουν αυτήν την περίσταση, διοργανώνοντας εκδηλώσεις γύρω από αυτό το φιλικό. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη περίσταση, μετά από το 2014 και το φιλικό με τη Shamrock Rovers στο Δουβλίνο, στην οποία η Liverpool θα δώσει κάποιο φιλικό μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πριν οι παίκτες πάνε για διακοπές.

Η ομάδα του Jurgen Klopp αναμένεται να επιστρέψει σε… εκείνα τα μέρη ξανά το καλοκαίρι, καθώς θα λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά «Premier League Asia», το οποίο θα διοργανωθεί στο Hong Kong. Τα υπόλοιπα φιλικά αναμένεται να διεξαχθούν σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο Jurgen Klopp με τη σειρά του δήλωσε ανυπόμονος για την πρώτη του επίσκεψη στην χώρα των Καγκουρό, δηλώνοντας μάλιστα χαρούμενος που θα κληθεί να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας σε μία τόσο μακρινή από την Αγγλία χώρα. Άλλωστε, την τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί η Liverpool την Αυστραλία και την Μελβούρνη, είχαμε ζήσει ανατριχιαστικές στιγμές από την ενεργή συμμετοχή 95.000 Αυστραλών φιλάθλων που γέμισαν το γήπεδο και τραγούδησαν, τόσο οι οπαδοί των «Reds» όσο και αυτοί της Melbourne Victory το «You’ll Never Walk Alone», στιγμιότυπο που υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com