Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εγκώμια Matip για Mignolet και «μικρούς»

Εγκώμια Matip για Mignolet και «μικρούς»

Το εγκώμιο του «φανταστικού» Simon Mignolet, έπλεξε ο Joel Matip μετά το τέλος του αγώνα της Liverpool με τη Stoke, που βρήκε νικητές τους «Reds» με 2-1. Ο Mignolet ήταν κρίσιμος για την τελική έκβαση του αγώνα, καθώς 2 καίριες επεμβάσεις του, στο 1-0 των «Potters» αλλά και λίγο πριν το τέλος, έδωσαν τεράστια βοήθεια στην προσπάθεια της Liverpool για τη νίκη.

«Το να έχεις παίκτες σαν κι αυτόν βοηθά κάθε ομάδα» είπε ο Matip. «Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και μετά έκανε και ο Simon κάποιες απίστευτες αποκρούσεις και γι’αυτό, κατά μεγάλο βαθμό, κερδίσαμε. Νιώθουμε καλά που κερδίσαμε κι ας μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Το να γυρίσεις από το 1-0 και να κερδίσεις είναι πάντα κάτι καλό. Αρχικά έλεγξαν το παιχνίδι, όμως όλοι θέλαμε να το γυρίσουμε και βάλαμε τα δυνατά μας και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό,» ήταν τα λόγια του Καμερουνέζου, o οποίος ρωτήθηκε και για το αν οι δυο «πιτσιρικάδες» του βασικού σχήματος, Woodburn και Arnold, είχαν ευθύνη στο κακό πρώτο ημίχρονο.

«Είμαστε 11 στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορείς να πεις ότι ήταν δικό τους λάθος, φταίμε όλοι. Σαν ομάδα όταν δεν παίζεις καλά στο πρώτο ημίχρονο κοιτάς να αλλάξεις κάτι. Είναι ακόμα νέοι και με πολύ ταλέντο. Θα περάσουμε ωραίες στιγμές με αυτούς.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com