Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στο Miami οι Henderson-Lallana

Στο Miami οι Henderson-Lallana

Όχι, δεν αποφάσισαν ως άλλοι LeBron James να μεταφέρουν τα… ταλέντα τους στην South Beach και την ομάδα του Miami στο MLS. Άλλωστε, η ομάδα που θα ιδρύσει ο David Beckham στην πόλη της Florida αναμένεται να αγωνιστεί στο MLS από το 2019 και μετά. Ο Adam Lallana και ο Jordan Henderson όμως βρίσκονται στις Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και το Miami, με στόχο να επιταχύνουν και να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την αποκατάστασή τους.

Οι δύο μέσοι των «Reds» βρίσκονται σε διαδικασία αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους, και η αλλαγή σκηνικού, αν και δεν γνωρίζουμε αν συνδυάζεται με την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό, τους βοηθάει να απομονωθούν και να δουλέψουν λίγο παραπάνω στοχευμένα στα προβλήματά τους σε κέντρα αποκατάστασης τραυματισμών. Πέρυσι πάντως, ο Jordan Henderson είχε ταξιδέψει ξανά στις ΗΠΑ και το New Jersey, για να βρει έναν ειδικό για το θέμα με τον αχίλλειο που τον ταλαιπωρούσε όλη τη σεζόν.

Οι δύο μέσοι στοχεύουν σε όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στα γήπεδα, με τον Adam Lallana να προβλέπεται να επιστρέφει σε περίπου ένα μήνα, ενώ γρίφος είναι η περίπτωση του Jordan Henderson, του οποίου το πρόβλημα κρατάει ήδη πέντε εβδομάδες και αν και πλησιάζει στην επάνοδο στα γήπεδα, δεν έχει τεθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή γενικότερο πλαίσιο επιστροφής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com