Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν καταδίκασε Barkley ο Lovren

Δεν καταδίκασε Barkley ο Lovren

Με… πυροσβεστική διάθεση εμφανίστηκε ο Dejan Lovren μετά το τέλος της αναμέτρησης της Liverpool με την Everton, που βρήκε νικητές τους «Reds». O Kροάτης αμυντικός, που ήταν ο αποδέκτης ενός σκληρού τάκλιν του Ross Barkley, το οποίο τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, δεν έδωσε εκτός γηπέδου συνέχεια στη φάση, αναγνωρίζοντας ότι το σκληρό παιχνίδι είναι κι αυτός μέρος του παιχνιδιού.
 
«Koιτάξτε, δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο, τελείωσε η φάση» είπε o Κροάτης στο SkySports. «Μπορείς να το περιμένεις κάτι τέτοιο στα ντέρμπι, θα υπάρχουν ειδήσεις για τέτοιες φάσεις, αλλά αυτά είναι για τον προπονητή, όχι για εμάς. Το είδαμε ήδη. Στο περασμένο παιχνίδι υπήρχαν επίσης κάποια σκληρά τάκλιν, όπως και τώρα, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού.«
 
Στη συνέχεια, ο Lovren αναφέρθηκε στην τελική ευθεία της Premier: «Έχουμε 8 παιχνίδια ακόμα, πρέπει να ηρεμήσουμε και να πάρουμε όσο πιο πολλούς πόντους μπορούμε, γιατί οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες παίζουν η μία την άλλη, κάτι που εμείς έχουμε κάνει ήδη. Τώρα είναι στο χέρι μας,» κατέληξε ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com