Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισε του Brandt στη Bayern;

Έκλεισε του Brandt στη Bayern;

Κλεισμένη, σύμφωνα με την Γερμανική «Bild», είναι η μεταγραφή του Julian Brandt, από τη Bayer Leverkusen στη Bayern Μονάχου για το επόμενο καλοκαίρι. Μετά τον Mahmoud Dahoud, άλλος ένας από τους στόχους της Liverpool στη Γερμανία, ο 20χρονος ακραίος της Leverkusen, φαίνεται πως προτιμάει να μείνει στη Γερμανία από το να κάνει το ταξίδι στην Αγγλία και το Liverpool.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Bayer και Bayern φαίνεται πως τα έχουν βρει όλα στα 25 εκατομμύρια ευρώ, με τον Γερμανό να γίνεται κάτοικος Μονάχου είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε να μένει δανεικός άλλον έναν χρόνο και να αλλάζει ομάδα το 2018, χρονιά που έτσι κι αλλιώς τελειώνει το τρέχον συμβόλαιό του με τις «ασπιρίνες».

Όπως και να χει, αν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα, μιλάμε για ένα πλήγμα στον σχεδιασμό του Klopp για τη νέα σεζόν, με έναν παίκτη που θα ταίριαζε γάντι στη Liverpool να χάνεται. Το θετικό, σε περίπτωση που όντως έχει χαθεί από τώρα ο παίκτης, είναι ότι δίνεται στη Liverpool άπλετος χρόνος μέχρι το καλοκαίρι για να σκεφτεί και να βρει την ιδανική εναλλακτική για τις πτέρυγες προτού αρχίσει η μεταγραφική περίοδος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com