Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρευνα της Premier League κατά της Liverpool

Έρευνα της Premier League κατά της Liverpool

Κατηγορία βάσει της οποίας η Liverpool προετίθετο να πληρώσει τα δίδακτρα ιδιωτικού σχολείου ενός νεαρού παίκτη της Stoke, τον οποίο ήθελε να προσθέσει στις τάξεις της, καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του Jurgen Klopp.

Βάσει των κανονισμών της Premier League κάτι τέτοιο επιτρέπεται μόνο εφόσον αυτό γίνεται από μία ομάδα για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στις τάξεις της για ιδιωτική εκπαίδευση.

Η Liverpool ασφαλώς θα αρνηθεί την κατηγορία θεωρώντας πως δεν έχει πράξει κάτι αντίθετα στο γράμμα του νόμου και των κανονισμών και δεν θα σχολιάσει κάτι ενόσο η έρευνα είναι εν εξελίξει. Βέβαια, οι Reds θεωρούν πως νόμιμα προσπάθησαν να αγοράσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο κανονισμός που αναφέραμε πιο πάνω είναι νέος και ετέθη σε εφαρμογή ενώ η Liverpool συζητούσε με τη Stoke και έστειλε ερώτημα στην Premier league ζητώντας διασαφήσεις. Η μετεγγραφή τελικά κατέρρευσε και οι γονείς του θεωρούν πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρέπει να καλύψουν εκείνοι τα δίδακτρα του παιδιού της και επικαλούνται οικονομική ζημία. Επίσης δεν μπορεί να παίξει για άλλη ομάδα προτού η Stoke λάβει αποζημίωση 50.000 λίρες.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και μέχρι να υπάρξουν νεώτερα δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε και εμείς κάτι περαιτέρω.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com