Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχει ξεκινήσει το …banter του ντέρμπι στο Βέλγιο!

Έχει ξεκινήσει το …banter του ντέρμπι στο Βέλγιο!

Την προετοιμασία του ντέρμπι του Merseyside έχουν ξεκινήσει τόσο o Simon Mignolet, όσο και οι Lukaku – Mirallas, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Liverpool και της Εθνικής ομάδας του Βελγίου. Ο Mignolet παραδέχεται ότι τα αστεία ενόψει τις αναμέτρησης μεταξύ των τριών παικτών έχουν ήδη ξεκινήσει, στα πλαίσια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας του Βελγίου για τον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Βλέπω τον Lukaku και τον Mirallas κάθε μέρα και είναι ωραίο να μιλάμε γι’αυτό,» είπε ο Mignolet. «Eίμαστε όλοι μαζί στη Liverpool, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Αλλά και η Everton είναι σε φόρμα, όμως το σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους στο Anfield» τόνισε ο Mignolet, ο οποίος έχει επανέλθει εδώ και κάμποσο καιρό ως η βασική επιλογή κάτω από τα «Κόκκινα» δοκάρια, κάτι που θέλει να διατηρήσει ως το τέλος.

«Θέλω να παίζω κάθε βδομάδα,» πρόσθεσε. «Όταν είσαι στον πάγκο είναι απογοητευτικό. Είναι φυσιολογικό αυτό. Αλλά δίνω τα πάντα στις προπονήσεις και μετά όλα κρίνονται στο χορτάρι στους αγώνες. Πάνω απ’όλα όμως δεν είναι το ατομικό κομμάτι, αλλά το να γίνεται το καλύτερο για τον σύλλογο,» κατέληξε ο Βέλγος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com