Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Seluk: «Ανοικτοί σε Liverpool, United, Arsenal!»

Seluk: «Ανοικτοί σε Liverpool, United, Arsenal!»

Με τον Yaya Toure να είναι με το ένα πόδι εκτός Manchester City, μιας και δεν διανύει την καλύτερη σεζόν του στους «Citizens», ακόμα κι αν εσχάτως επανήλθε στα πλάνα του Pep Guardiola, είναι λογικό να αρχίζουν να μαζεύονται οι μνηστήρες για έναν απ’τους καλύτερους μέσους στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία. Με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Dimitri Seluk, μία από τις ομάδες που αυτός και ο 33χρονος πελάτης του θα μπορούσαν να μπουν σε διαπραγματεύσεις είναι και η Liverpool!

Σύμφωνα με τον Seluk, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Yaya Toure να μην ανανεώσει με την Manchester City, έτσι όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα μέχρι τώρα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιες ομάδες θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον Toure, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη:

«Αν η Manchester United έκανε μία πρόταση θα διαπραγματευόμασταν» είπε ο Seluk. «H Liverpool, η United ή η Arsenal είναι ομάδες που θα σκεφτόμασταν

Η Liverpool λοιπόν πήρε την έμμεση… πάσα από τον μάνατζερ του Yaya για να κάνει την κίνησή της, αν φυσικά ο Klopp θέλει έναν τέτοιο παίκτη. Βέβαια, ο ίδιος ο Yaya δηλώνει ότι είναι καλά στην City και ίσως η φυγή του από τους «Μπλε» του Manchester να είναι αποτέλεσμα του μάνατζερ του, αν τελικά έρθει και όχι απόλυτα αποτέλεσμα της επιθυμίας του ίδιου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com