Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ξεκάθαρο μήνυμα του Liverpool-Burnley

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Liverpool-Burnley

 

Με… ξεχωριστές παρουσίες πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της Liverpool με την Burnley προχθές, καθώς παρών στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος του FSG, Mike Gordon. Όσα λοιπόν όσα είδαμε στην δύσκολη νίκη των «Reds» απέναντι στους «Clarets», μάλλον αποτέλεσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τις «ξεχωριστές» αυτές παρουσίες, που τα είδαν από κοντά.

Πέρα από την αδυναμία της Liverpool να διασπάσει, για άλλη μια φορά την κλειστή άμυνα της αντίπαλης ομάδας, εντύπωση έκανε το φύλλο με τις ενδεκάδες και τους αναπληρωματικούς. 4 (!) πιτσιρικάδες βρισκόντουσαν στην αποστολή, ενώ ο Jurgen Klopp, όταν κλήθηκε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Ben Woodburn!

To παιδί-θαύμα της Liverpool, πλαισίωναν στον πάγκο οι 19χρονοι Harry Wilson και Joe Gomez, αλλά και ο 18χρονος Trent Alexander-Arnold. Πέρα από αυτούς, ως εναλλακτικές επιλογές υπήρχαν ο Lucas Leiva και ο Alberto Moreno! Οι τραυματισμοί προφανώς και είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά όπως και να χει, το βάθος της ομάδας είναι τέτοιο που με την παραμικρή στραβή φαίνεται ότι είναι ρηχό και αυτό πρέπει να ανησυχεί την διοίκηση, ιδιαίτερα όταν γίνεται η σύγκριση με τους άμεσους ανταγωνιστές της ομάδας, τις ομάδες της πρώτης εξάδας της Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com