Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σύγκριση Liverpool – Newcastle από Rafa

Σύγκριση Liverpool – Newcastle από Rafa

Ομοιότητες μεταξύ της Liverpool και της Newcastle βρίσκει ο πρώην προπονητής των «Reds» και νυν των «Magpies», Rafa Benitez, ο οποίος ελπίζει σε ανάλογη επιτυχία με αυτήν που είχε στα χρόνια του στη Liverpool και με την ομάδα του Tyneside, την οποία έχει στην πρώτη θέση της Championship.

«Nαι, μοιάζουν αρκετά οι καταστάσεις.» είπε ο Rafa, αναφερόμενος στο ότι έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. «Στη Liverpool κατέκτησα το Champions League την πρώτη χρονιά μου και πήγα σε τελικό κυπέλλου, οπότε η εκτίμηση του κόσμου όλο και μεγάλωνε. Και άλλος τελικός μετά, καταλήξαμε με 4 τίτλους και 3 τελικούς με τη Liverpool, κάτι που ήταν αρκετά σημαντικό. Είναι αρκετά παρόμοια [η στήριξη του κόσμου] και ελπίζω να τα πάω και εδώ καλά και να κατακτήσω τίτλους και να κάτσω αρκετά χρόνια επίσης.»

Άλλη μία ομοιότητα που είδε ο Rafa στις δύο ομάδες, είναι ότι έχει τα ίδια… προβλήματα συνεννόησης!

«Δεν μπορείς να καταλάβεις με τίποτα τους Scousers όταν μιλάνε γρήγορα, αλλά έχω το θετικό ότι ήμουν εκεί πολλά χρόνια.» σχολίασε ο Benitez για την σχέση του με τα «Scouse» Αγγλικά. «Έχω και την κόρη μου, την μικρή, η οποία μιλάει γρήγορα και με Scouse προφορά και οι φίλοι μου είναι επίσης Scousers. Δεν μπορούσα να καταλάβω στην αρχή την κόρη μου όταν μου ζητούσε το σάντουιτς λέγοντας «Give me my butty!» (ορολογία που χρησιμοποιείται στο Liverpool για το σάντουιτς),» κατέληξε ο Rafa

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com