Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Markovic: «Ταιριάζω στην Liverpool»

Markovic: «Ταιριάζω στην Liverpool»

Στο Sky Sports μίλησε ο Lazar Markovic, που αγωνίζεται δανεικός από την Liverpool στην Hull City. Ο Σέρβος που ως τώρα δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας με την ως τώρα παρουσία του στους Reds, ελπίζει ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί.


«Έχουν περάσει δύο με τρία χρόνια από τότε που ήρθα στην Liverpool. Είμαι πιο ώριμος και έχω πιο πολύ εμπειρία, και αυτό πρόκειται να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην βελτίωσή μου.

Το βλέπω διαφορετικά από τον κόουτς. Παραμένω παίκτης της Liverpool, θα μιλήσουμε το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει.»

Ενώ στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν ταιριάζει στο σύστημα του Jurgen Klopp, ο πρώην παίκτης της Benfica απάντησε:

«Ναί, νομίζω έτσι είναι. Αλλά νομίζω είναι αλλιώς η ερώτηση για μένα και αλλιώς για τον προπονητή. Ταιριάζει το σύστημα της Liverpool και οι οπαδοί δείχνουν να τους αρέσει και οι παίκτες να το απολαμβάνουν

Σίγουρα, κάθε εμπερία σε κάθε μεγάλο κλάμπ σε κάθε μεγάλη πόλη χτίζεις εμπείρια και ωριμάζεις. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει στο μέλλον.»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com