Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστές τους Carra και Hamann

Απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστές τους Carra και Hamann

Το 2005 μετά την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League η Liverpool ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να αντιμετωπίσει την Sao Paolo στα πλαίσια του World Club Championship. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε με 1-0 και την ευκαιρία να στεφθούμε πρωταθλητές κόσμου.

Ως εδώ καλά, ή μαλλον όχι και τόσο μετά και την ήττα, αλλά για κάποιους υπήρχαν και χειρότερα. Μετά τον αγώνα και αφού το κλίμα για την έκβασή του, στην ομάδα, ήταν βαρύ, κάποιοι αποφάσισαν να το ρίξουν έξω.

Συγκεκριμένα ο Jamie Carragher παρέσυρε τον Didi Hamann, με την κατάληξη να μας την διηγείται ο δεύτερος

«Χάσαμε 1-0, αλλά έπρεπε να νικήσουμε σε εκείνο το ματς, είμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. 

Μετά το παιχνίδι βρήκαμε μια pub μιάς και εκείνη την ημέρα έπαιζε Chelsea -Arsenal και είπαμε να πιούμε κάποιες μπύρες ώστε να πνίξουμε τον πόνο μας, και ήπιαμε λίγες ακόμα. 

Μετά, όταν το μπαρ έκλεισε, είχαμε μικροφασαρίες. Ήταν κάτι φίλοι της ομάδας και κάτι φίλοι του Carra. Οπότε μέσα σε λεπτά είχε πλακώσει η αστυνομία και όλοι έτρεχαν να φύγουν. 

Εγώ όμως ήμουν τραυματίας, και δεν μπορούσα να τρέξω. Αλλά ακόμα και να ήμουν καλά οι αστυνομικοί ήταν πιο γρήγοροι από μένα, θα με έπιαναν!

 

Tέλος πάντων, με μάζεψε ένας αστυνομικός και με πήρε μακριά από το σημεία. Με τα πολλά η ώρα ήταν τρείς το πρωί και το πούλμαν για το αεροδρόμιο έφευγε στις οκτώ, δεν ήξερα αν θα προλάβω.

Ο Carra καθόλη την διάρκεια της νύχτας, έπαιρνε πληροφορίες από τον Sami (Hyypia) για το αν μας πήραν χαμπάρι και πρέπει να γυρίσουμε. Κάθε τέταρτο μας έπαιρνε τηλέφωνο επειδή φοβόταν μην μπλέξουμε πουθενά.

Ναι, ο Sami δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που τον πήραμε τηλέφωνο μέσα στην νύχτα γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τον ύπνο του. 

Για όλο αυτό μου έφταιγε ο Carra και η παρέα του, ναι!

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com