Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Τεράστια νίκη»

Lallana: «Τεράστια νίκη»

Αρκετά ενθουσιασμένος μετά το ματς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Adam Lallana! Ο Άγγλος που έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ στάθηκε στην κρισιμότητα των τριών βαθμών, στις ελπίδες τις Liverpool για έξοδο στο Champions League αλλά και στα πολύ σημαντικά επόμενα παιχνίδια που έρχονται.

» Ήταν τεράστιοι τρείς βαθμοί. Όπως εκείνοι με την Tottenham, ξέραμε πάλι πως έπρεπε να παίξουμε καλά. Απογοητεύσαμε πολύ κόσμο την Δευτέρα συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών μας και σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε 11 πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας τώρα και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Είμαστε ακόμα νεαροί και μαθαίνουμε συνεχώς. Σίγουρα όλο αυτό που έγινε από τα Χριστούγεννα δεν ήταν καλό αλλά δείχνουμε να επανερχόμαστε ξανά. Ας συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα είμαστε στην σωστή κατεύθυνση

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είμασταν ενθουσιασμένοι με το τι είχαμε πετύχει στο πρώτο, αλλά γρήγορα θυμηθήκαμε ότι τίποτα δεν χαρίζεται.

Η Arsenal είχε κάποιους σπουδαίους παίκτες στον πάγκο. Ο Sanchez μπήκε και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Έπρεπε να κρατήσουμε αυτό το 2-1 και ο Origi με αυτό το όμορφο γκολ στο τέλος, το τελείωσε.

O Άγγλος ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης των REDS επί της Arsenal.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com