Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήξερα ότι ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε»

Klopp: «Ήξερα ότι ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε»

O Jurgen Klopp είπε πως γνώριζε 24 ώρες πριν την σέντρα, ότι η Liverpool ήταν σε κατάσταση να κερδίσει την Arsenal. To αφεντικό των REDS παραδέχτηκε ότι νωρίτερα στην εβδομάδα δεν ήταν σίγουρος για το πως θα αντιδρούσαν οι παίκτες του μετά την ήττα στο Leicester. Όμως κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Mellwood την Παρασκεύη το απόγευμα, ο Γερμανός ένιωσε ότι η Liverpool θα κέρδιζε το ματς!

«Σε 17 χρόνια προπονητικής καριέρας έχω δεί τις χειρότερες προπονητικές εβδομάδες στην ζωή μου και τις καλύτερες εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο και το αντίστροφο. Δεν είχα σκεφτεί μετά Τετάρτη αλλά αν το είχα κάνει για το αν θα κερδίζαμε την Arsenal η απάντηση θα ήταν «Όχι». Εαν με ρωτούσατε την Πέμπτη θα έλεγα «Δεν είμαι σίγουρος». Εάν όμως με ρωτάγατε την Παρασκεύη η απάντηση θα ήταν «Μπορούμε». 

Οι αντιδράσεις ειδικά για τις ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι πάντα οι ίδιες αλλά η σημερινή εμφάνιση δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη γιατί τα παιδιά έχουν παίξει ήδη αρκετές φορές τόσο καλά. 

Η νίκη της Liverpool την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά με ένα ματς παραπάνω και αναπτέρωσε τις ελπίδες για έξοδο στο Champions League. Ο  Klopp πρόσθεσε πως οι παίκτες πήραν στα σοβαρά όσο τους είπε μετά τον αγώνα με την Leicester

Είχαμε μία σκληρή βδομάδα. Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Leicester βρήκα μερικές λέξεις και δεν ήταν για να κάνω φιλίες, ήταν ξεκάθαρες. Την επόμενη μέρα κάναμε την ανάλυση η οποία όταν την έκανα δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστη όπως και για τα παιδιά όταν την είδαν. Ήταν απογοητευτικό. Αλλά υπήρξε ένα σημείο στην εβδομάδα που πραγματικά έπρεπε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Leicester. Είμαστε σε κάποιου είδους τρενάκι του τρόμου -πολλά ανεβοκατεβάσματα- αλλά μόνο αν είσαι χαζός, πραγματικά χαζός, αφήνεις τα άσχημα πράγματα να έχουν περισσότερη επιρροή από τα καλά. 

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας τα καλά πράγματα και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ξανά. Τα παιδιά έδειξαν ξανά από τι είναι φτιαγμένοι. Δεν μου αρέσει η πραγματικότητα ότι η ασυνέπεια είναι μέρος της προόδου μας σαν ομάδα. 

Η νίκη επί της Arsenal επέκτεινε το σερί της Liverpool κόντρα στις πρώτες έξι ομάδες του βαθμολογικού πίνακα

Συνήθως κερδίζεις τα άλλα παιχνίδια και χάνεις κόντρα στις μεγάλες ομάδες, γιατί στο ξεκίνημα όταν βρίσκονται σε ψηλότερο επίπεδο είναι εξύπνοτερες και πιο πεπειραμένες . Έχουμε διαλέξει ένα άλλο δρόμο αλλά είναι μέρος του σχεδίου και γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε και θα το κάνουμε.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com