Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παίζουμε όλοι το μέλλον μας»

Klopp: «Παίζουμε όλοι το μέλλον μας»

Αρκετά προβληματισμένος ήταν ο Jurgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της Δεύτερας με την Leicester στο King Power. Συγκεκριμένα πήρε την ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας το τελευταίο διάστημα και τόνισε ότι παίζεται το μέλλον όλων στο  Anfield, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, μετά από τέτοιες εμφανίσεις.

Αναλυτικα:

«Γίνεται πιο σοβαρή η κατάσταση τώρα, όλοι παίζουμε για το μέλλον μας. Συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Κρινόμαστε κάθε μέρα, ειδικά τις μέρες των αγώνων. Φυσικά οι εμφανίσεις έχουν επίδραση σε αυτά τα θέματα. Δεν πιστευώ ότι δεν είναι τόσο καλοί όσο νόμιζα, αλλά χρειάζονται την βοήθειά μου, για το δείχνουν κάθε βδομάδα. Αισθάνομαι 100% υπεύθυνος γιατί είμαι. Χρησιμοποιώ την λέξη «εμείς » και όχι «αυτοί» γιατί είμαι και εγώ μέσα σε αυτό. Δεν είναι η στιγμή συζητήσεις σαν και αυτή, ειδικά δημόσια. Αλλά προσπαθώ να λέω την αλήθεια, όσο πιο συχνά γίνεται. Αλλά οι κακές εμφανίσεις δεν βοηθάνε κανέναν, αυτό είναι ξεκάθαρο. 

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ αυτό πρόσθεσε:

Δεν παίξαμε καλά σε κανένα σημείο του αγώνα, ήταν 100% ξεκάθαρο ο,τι συνέβη στο Leicester απόψε. Ήταν ξεκάθαρο το πόσο συναισθηματικό ήταν το παιχνίδι γιατί αν η Leicester δεν έδειχνε πάθος θα ήταν περέργο. Το πρώτο γκολ θύμισε φιλικό παιχνίδι, με μία πάσα τρύπησαν την άμυνά μας. Αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν άλλο για αυτή την εμφάνιση. Είναι δικό μας λάθος. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Είναι υπευθυνότητά μας. Δεν το κάνει καλύτερο αλλά η δουλειά μας είναι να αντιδρούμε. Ο,τι συνέβη απόψε, έχει συμβεί πολλές φορές αυτή τη σεζον. Όλοι ξέρουν πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε, αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο να δεχθείς μια εμφάνιση σαν την αποψινή. Είναι ευκολότερο σε μία ξένη γλώσσα να μιλήσεις για νίκες παρά για ήττες, δεν υπάρχουν πολλά να πω. Μπορείτε να κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση και τώρα όλοι μπορούνε να αμφιβάλουν για τον χαρακτήρα μας και αυτό είναι δικό μας λάθος. Κανενός άλλου δεν μπορώ να αλλάξω το αποτέλεσμα τώρα. 

Αν μη τι άλλο ο Γερμανός βγήκε μπροστά και δείχνει πως η Liverpool μπορεί να ανακάμψει ξανά, ή ότι τουλάχιστον υπάρχει η θέληση για αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com