Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Φταίει ο Klopp»

Carragher: «Φταίει ο Klopp»

O πρώην κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Jamie Carragher ήταν αιχμηρός κατά του Jurgen Klopp και της ομάδας  στο post game του sky sports.

» O Klopp πρέπει να πάρει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας από την Leicester. Δείχνει πολύ πίστη σε παίκτες που δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω ότι έχει πάρα πολλή πίστη σε ίδιους παίκτες. Πρέπει να γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι, και ενώ δεν λέω οτι σήμερα αυτό που είδαμε να γίνεται ήταν καλό, θυμίζει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Μερικές φορές σαν φίλος της Liverpool όταν τα πράγματα πάνε καλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου για σίγουρα πράγματα. Αγαπώ τον James Milner αλλά δεν είναι αριστερό μπακ. Είμαι σίγουρος ότι ο Lucas Leiva άκουσε πολλά από τους φίλους της ομάδας σήμερα, αλλά πραγματικά λυπάμαι για αυτόν. Ήμουν χαρούμενος όταν βγήκε, δεν τον κατηγορώ δεν θα έπρεπε να παίζει εκεί. Είναι σαν να βάζεις εμένα δεξί εξτρεμ, και να λες «γιατί δεν μπορείς να «κερδίσεις» το φουλ μπακ σου;» Γιατί δεν μπορώ!!! Δεν υπάρχει τρόπος πιθανότατα να το κάνω. Και δεν υπάρχει τρόπος ο Lucas να μπορεί να προλάβει τον Vardy, σε σπριντ, αν η ομάδα πιέζει στα 3/4 του γηπέδου της Leicester. Τον έβαλε σε μία θέση που πραγματικά τον εξέθεσε. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κατηγορίες για αυτόν. Οι κατηγορίες πρέπει να πάνε στον Klopp  που τον έβαλε εκεί. 

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η  Liverpool μπορεί να μπει στην τετράδα, απάντησε ότι ανησυχεί πιο πολύ αυτή τη στιγμή για το αν θα μας πιάσει η Everton! Άρα ότι φυσικά το φοβάται.

Σίγουρα οι ευθύνες του Klopp είναι μεγάλες καθώς οι REDS είναι πλέον ένα πόντο έξω από την τετράδα αλλά με ένα ματς παραπάνω.

Δέχομαστε 50 γκολ την σεζον, δεχόμαστε 50 γκολ κάθε σεζον. Δεν έχει κάνει τίποτα (o Klopp) για να το διορθώσουμε αυτό και είναι μεγάλη ανησυχία.» είπε για την αμυντική λειτουργία.

» Liverpool έχει έναν από τους πρώτους σκόρερ αυτή τη σεζον, αλλά δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε η Manchester το καλοκαίρι, όταν δεν ήταν χαρούμενοι, έφεραν έναν πρωτοκλασάτο σέντερ φορ (Zlatan) και έσπασαν το παγκόσμιο ρεκορ χρημάτων για τον Pogba, παίκτες που αλλάζουν παίχνιδια. Ο Alexis Sanchez είχε την επιλογή μεταξύ Liverpool και Arsenal, αλλά πήγε στην Arsenal. Όταν έπαιζα εγώ δεν ήμασταν τόσο καλοί στο μάτι όπως η τωρινή ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο να μας κερδίσεις και είχαμε καλό αμυντικό ρεκορ. 

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε προσφορές αντίστοιχες των άλλων ομάδων για τοπ παίκτες, έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο. Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσεις κάτι, δεχόμενος τόσα γκολ. Είναι απλά αδύνατον. Επίσης δεν υπάρχει plan b»  ολοκλήρωσε ο Άγγλος στην εκπομπή του αγγλικού συνδρομητικού καναλιού.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com