Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαιξπηρική τραγωδία!

Σαιξπηρική τραγωδία!

Στο ντεμπούτο του Shakespeare στον πάγκο των πρωταθλητών η Liverpool θύμισε τραγωδία και υπέστη ήττα σοκ με 3-1 από τη Leicester δεχόμενη ισχύει πλήγμα στην προσπάθεια της για είσοδο στην τετράδα.

Ένα πρώτο ημίχρονο που θύμισε…Ιανουάριο ζήσαμε σήμερα . Η Leicester με την αλλαγή ψυχολογίας λόγω του νέου προπονητή μπήκε αποφασισμένη και πια με τη Liverpool, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Τα πλάγια του Fuchs ήταν καλύτερα και από κόρνερ και «μύριζαν» συνεχώς κίνδυνο. Η κεφαλιά του Huth σε ένα από αυτά πήγε στον Mignolet, ο οποίος μέσα σε 5′ απέκρουσε κεφαλιά του Okazaki μέσα από την περιοχή και πλασέ του Vardy σε τετ α τετ μετά από εκπληκτικό κατέβασμα από ψηλή μπαλιά και άδειασμα του Lucas.

Το 1-0 ήρθε στο 27′ μετά από τρομερή κάθετη μπαλιά του Albrighton στον Vardy που άφησε το Lucas πολυ πίσω στο σπριντ αφού είχε κινηθεί εξαιρετικά ανάμεσα σε Matip και Lucas παίζοντας στο όριο και πλάσαρε πολύ καλά στην κλειστή γωνία τον Mignolet που δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Λίγο αργότερα ένα εκπληκτικό σουτ του Drinkwater στο 36′ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 σοκάροντας ακόμη περισσότερο τους «Κόκκινους». Στο ενδιάμεσο ο Coutinho είχε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ από πλάγια θέση να αποκρούει ο Schmeichel. Η κεφαλιά του Wijnaldum λίγο αργότερα από σεντρα του Lallana πήγε πάλι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ενώ στο τέλος του ημιχρόνου το σκαστό σουτ του Can έδιωξε ο Schmeichel. Μια τραγική Liverpool που δεν άξιζε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ υπήρχαν χώροι δεν υπήρχε η απαραίτητη κατοχή της μπάλας ούτε οι σωστές επιλογές για να κυκλοφορήσει η μπάλα σε επικίνδυνους χώρους. Τα τρεξίματα του κέντρου ήταν ασυντόνιστα και το 2-0 δίκαιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool πήρε την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργεί και ο Vardy εκμεταλλεύτηκε την οπτική άμυνα όλης της αμυντικής τετράδας της ομάδας του Klopp και του μη μαρκαρισματος του Can και με απλή κεφαλιά έκανε το 3-0. Ο Κlopp στο 65 έβγαλε Mane και Lallana και πέρασε Origi και Moreno πηγαίνοντας σε ένα 3-4-1-2 με τον Can αριστερό στόπερ,το Matip δεξιό ώστε ο Lucas να μην δέχεται συνέχεια τις υψηλές διαγώνιες μπαλιές για τον Vardy. Η Liverpool μείωσε με ωραίο πλασέ του Coutinho και έπειτα είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Βραζιλιάνο να μη σκοράρει. Ο Woodburn πέρασε στη θέση του Lucas και η αμυντική τετράδα επέστρεψε, ωστόσο δεν άλλαξε κατι δραματικά. Οι Reds ήταν τουλάχιστον απογοητευτικοί και δεν άξιζαν κατι παραπάνω ενώ η Leicester πέτυχε τα πρώτα της γκολ για το πρωτάθλημα στο 2017 και την πρώτη της νίκη .

Το παιχνίδι με την Arsenal πλέον συνιστά ματς ζωτικής σημασίας για τις ελπίδες εισόδου στην τετράδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα απαιτείται πολύ καλύτερη εικόνα και πρωτίστως περισσότερο πάθος.

YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com