Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σωρεία δημοσιεύματων με μετεγγραφικά σενάρια

Σωρεία δημοσιεύματων με μετεγγραφικά σενάρια

Η σεζον για την Liverpool έχει φτάσει στο σημαντικό κομμάτι, ωστόσο διάφορες πηγές του εξωτερικου εμπλέκουν τους REDS με αρκετούς παίκτες που πιθανόν να ενισχύσουν την ομάδα του Jurgen Klopp.

Συγκεκριμένα πορτογαλικές πηγές εμπλέκουν την Liverpool με τον μέσο της Besiktas, Talisca. Ο Βραζιλιάνος με την μεγάλη έφεση στα στημένα, όπως αναφέρουν οι πορτογάλοι έφτασε το καλοκαίρι μία ανάσα από την Liverpool, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να πάρει την περιοβόητη άδεια εργασίας, αλλά συνεχίζει να είναι στόχος για την ομάδα.

Ένας άλλος στόχος συνεχίζει να είναι ο Samir Handanovic, τερματοφύλακας της Inter, για τον οποίο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Manchester City.  Ο Pep Guardiola φαίνεται να μην δείχνει άλλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του «δικού του» Claudio Bravo και να θέλει να φέρει άλλο άσσο κάτω από τα δοκάρια των Citizens.

Είναι λογικό πως κάθε μέρα θα ακούμε και διάφορα σενάρια, ωστόσο είναι καλό να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι καθώς πέρα την σημαντικότητα των επόμενων παιχνίδιων. οπού και η ομάδα θα πρέπει να έχει το μυαλό της, είναι πάρα πολύ νωρίς για μεταγραφικά σενάρια, και για παίκτες που γίνονται στόχοι ομάδων που είναι διατεθιμένες να δώσουν πολύ παραπάνω χρήματα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com