Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θέλει να μπεί στο rotation o Kent!

Θέλει να μπεί στο rotation o Kent!

O νεαρός άσσος της Liverpool, Ryan Kent δηλώνει ότι δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται την επιστροφή του στο Anfield. Ο 20χρονος εξτρεμ που αγωνίζεται στην Barnsley ομάδα της Championship ως δανεικός και έχει πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του να είναι κοντά σε μία θέση που οδηγεί στα play offs.

Ο Κent έκανε το ντεμπούτο του με τους REDS στην ισοπαλία με την Exeter για το FA CUP τον Ιανουάριο του 2016 και βλέποντας την εξέλειξη των υπολοίπων νεαρών (Arnold, Ejaria, Woodburn), παίρνει και αυτός ελπίδες ότι μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Klopp για μία θέση στο rotation του Γερμανού.

«Ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ πρώτη φορά την περασμένη σεζον όταν επέστρεψα από την Coventry, το να τον βλέπω να δίνει περισσότερες ευκαιρίες και να δείχνει εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες στα μεγάλα παιχνίδια, είναι σημαντικό γιατί σε εμπνέει. Δεν δίνουνε πολλές ομάδες σε νέους παίκτες τέτοιες ευκαιρίες, έτσι είναι πιο ενθαρυντικό το να γυρίσω πίσω στην  Liverpool το καλοκαίρι, να δουλέψω σκληρα στην προετοιμασία και να τα δώσω όλα για να ενταχθώ στην πρώτη ομάδα. 

Ο Kent που έχει πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές σκοράροντας 2 φορές με την Barnsley και θέλει την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην κανονική ομάδα της Liverpool μίλησε επίσης για την τωρινή ομάδα του και την προσπάθεια που κάνει να μπεί στα play offs.

Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ, έχω ταιριάξει πολύ καλά με την ομάδα και μου έχει δωθεί ένα σπουδαίο καλωσόρισμα. Είχαμε κάποια σπουδαία αποτελέσματα. Κάποιοι μας είχαν ξεγράψει στην αρχή της σεζον αλλά έχουμε δείξει τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Είναι ενθουσιώδης για μένα και σπουδαία εμπειρία να αγωνίζομαι μπροστά σε μεγάλο πλήθος και σε μεγάλα στάδια και είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω και νομίζω ότι με έχει βοηθήσει στο παιχνίδι μου γιατί μου αρέσει να δείχνω τις ικανότητές μου σε τέτοιου είδους πλήθος.» 

Ήταν τα λόγια του νερού στο LFC TV.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com