Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικεντρώνεται στη Leicester o Mane

Επικεντρώνεται στη Leicester o Mane

Την προσοχή απάντων στο «κόκκινο» στρατόπεδο στο προσεχές παιχνίδι της Premier League με την Leicester, στο King Power Stadium, θέλει ο Sadio Mane, που τόνισε την ευεργετική για την ομάδα «αποφόρτιση» στα γήπεδα της La Manga.

«Πήγε πολύ καλά,» είπε ο Mane για το mini-camp του Jurgen Klopp στη La Manga της Ισπανίας. «Περάσαμε καλά, αλλά παράλληλα δουλέψαμε πολύ σκληρά και επίσης είχαμε και ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ μας. Ο καιρός δεν ήταν ιδανικός, αλλά παραμένει λίγο καλύτερος απ’ ό,τι εδώ στην Αγγλία.»

«Θύμισε λίγο από καλοκαιρινή προετοιμασία» συνέχισε ο Σενεγαλέζος. «Οκ, ο καιρός ήταν καλός και περάσαμε και καλά, αλλά είχαμε κάποιες πολύ έντονες προπονήσεις, οπότε θύμισε λίγο προετοιμασία σεζόν. Ήταν γενικά καλό για να φέρει την ομάδα κοντά γιατί είχαμε ένα μικρό κενό μετά τον αγώνα με την Tottenham. Μοιραστήκαμε δωμάτια, περάσαμε χρόνο μαζί και γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και εκτός γηπέδου πέρα από εντός, την ώρα των προπονήσεων.«

«Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν καλές για ευνόητους λόγους, αλλά δεν σταματήσαμε τη δουλειά και αυτό είναι το σημαντικό« πρόσθεσε ο Mane πριν χτυπήσει καμπανάκι για το παιχνίδι με τους περσινούς πρωταθλητές, τη Leicester.

«Ο αγώνας με τη Tottenham ήταν σημάδι ότι μάλλον επιστρέψαμε στις καλές αποδόσεις, αλλά και τώρα η Leicester είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com